Ernie ball keeled on suht normaalsed . Ise kasutan regular slinki oma elektrikal 10-46. kuigi ikka vahetada soovtaks keeli regulaarselt iga kuu või 2 kuu tagant. kui keegi tahab vanu keeli uuesti kasutada proovige keeli kuumas vees keeta pidi aitama ,et natukeseks sära tagasi saada.
Ilves01 wrote:Ernie ball keeled on suht normaalsed . Ise kasutan regular slinki oma elektrikal 10-46. kuigi ikka vahetada soovtaks keeli regulaarselt iga kuu või 2 kuu tagant. kui keegi tahab vanu keeli uuesti kasutada proovige keeli kuumas vees keeta pidi aitama ,et natukeseks sära tagasi saada.
ma keetsin kogemata külmas vees. tuli ka sära tagasi!
ei oska öelda, kuna koduleheküljel "Black beauties" keeli pole ja oma kodulehte nad ei uuenda ka
kui sa sinna poodi lähed siis ei või kunagi teada kui palju mis maksab ja yldiselt on seal ka tingimisvõimalus olemas, ytled näiteks et kuule mul päris niipalju raha kaasas pole ja siis kukutakse kohe kysima et palju sul siis on jne...
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2
voicec wrote:Olen kusagil sellist juttu kuulnud, et kui kitarri keeled panna vist keevasse vette...siisnad nagu nö ''muutuvad uueks'', et teevad seda metalset heli edasi. Ei oska ise mittemidagi arvata sellisest jutust
No nõukaajal vast tehti nii, aga praegu pole ju keele defitsiiti, et oleks vajadus neid keetma hakata.
krt... olude sunnil tõmbasin ernie balli keeled peale.
kunagi sai katsetatud ja absull ei meeldinud... nüüd peab ütlema, et vhead on ... isegi nii head, et addariod välja vahetada
Keegi uuris välja kah, palju need DR'i mustad maksid? Kuigi suht edevuse asi...
Endal on peal GHS'i boomersid. 10 set IIRC. Aga selle pilliga on suhteliselt raske öelda, kui head nad on. Kiidetakse Ernie Balli Super slinky'si ma tean.
Raisk, GHS'iga olen kaks korda tünga saanud, sattusid roostes keeled. Nad ei ole õhukindlalt pakendatud (erinevalt nt. D'Addariotest), siis on suht nõme uusi keeli võtta ja avastada, et neil on kohati mingi krobeline roostekiht peal.
daddario wrote:Keegi uuris välja kah, palju need DR'i mustad maksid? Kuigi suht edevuse asi...
Ei ole edevuse asi, sest seda värvivahet pole nagunii eriti aru saada. Need keeled on head sellepärast, et need on mingid extra long life keeled ja kusjuures nendega on tõesti hea mängida. Kolmel alumisel mähkmega keelel on vist lisaks veel mingi 0.000...mm või maiteakuiväike mähe ymber + neil on suht ilus kõla
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2