kitarri keeled
kitarri keeled
et mis firma keeli tasub metali ja raskema roki jaoks osta. kavas jämedamaid keeli osta.
Keeled on põhimõtteliselt ainuisikuline otsus. Tasub lihtsalt teada, et iga jämedus ei sobi kõigile kitarridele.
Nt 12 ja 13 suurused söövad enamikel solid body ibanezidel ja yamahadel saundi ära..
LP on rohkem 10 ja 11 suuruste pill, kuigi kannatab ka kangematega mängimist (peamiselt aktiivikatega).
Samas SG on pigem 10ste pill. Fenderi Stratid ja Teled on alates 11 suurusest..
Etc. etc.
Ühesõnaga see kõik sõltub 100 asjast: pilli puidust, paksusest, tegumoest, helipeadest, isiklikest eelistustest jne.
Salvesta oma kitarri erinevate tootjate keeltega. Ja olles leidnud sobiva, salvesta selle tootja erineva jämedusega keeltega...
Nt 12 ja 13 suurused söövad enamikel solid body ibanezidel ja yamahadel saundi ära..
LP on rohkem 10 ja 11 suuruste pill, kuigi kannatab ka kangematega mängimist (peamiselt aktiivikatega).
Samas SG on pigem 10ste pill. Fenderi Stratid ja Teled on alates 11 suurusest..
Etc. etc.
Ühesõnaga see kõik sõltub 100 asjast: pilli puidust, paksusest, tegumoest, helipeadest, isiklikest eelistustest jne.
Salvesta oma kitarri erinevate tootjate keeltega. Ja olles leidnud sobiva, salvesta selle tootja erineva jämedusega keeltega...
- EmM9 -
Re: kitarri keeled
Ma ostsin just 10-52 suurusega , Boomersid, lambist et proovida seda suurust . Pole viga midagimartra wrote:et mis firma keeli tasub metali ja raskema roki jaoks osta. kavas jämedamaid keeli osta.

Washburn & Randall
Code: Select all
Ma ostsin just 10-52 suurusega , Boomersid, lambist et proovida seda suurust . Pole viga midagi
- Terminaator
Ka mina mängisin mingi aasta aega boomersitega (.011"-.052"), aga siis viskas üle see, et keeled juba poes oksiidikihi all on. Võta nt D'Addariod, mis on hapniku neutraliseerivas pakendis ja on niklist, keeled on mõnusad kogu kuu aega mul.martra wrote: mul vist peaaegu kõik boomersid olnud. normaalsed aga midagi erilist ka pole