kitarri keeled

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Sander.S

Post by Sander.S »

Music Centerist
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
angus

Post by angus »

ja mis nad maksavad? =)
hannesp

Post by hannesp »

Ilves01

Post by Ilves01 »

Ernie ball keeled on suht normaalsed . Ise kasutan regular slinki oma elektrikal 10-46. kuigi ikka vahetada soovtaks keeli regulaarselt iga kuu või 2 kuu tagant. kui keegi tahab vanu keeli uuesti kasutada proovige keeli kuumas vees keeta pidi aitama ,et natukeseks sära tagasi saada.
interpol

Post by interpol »

Ilves01 wrote:Ernie ball keeled on suht normaalsed . Ise kasutan regular slinki oma elektrikal 10-46. kuigi ikka vahetada soovtaks keeli regulaarselt iga kuu või 2 kuu tagant. kui keegi tahab vanu keeli uuesti kasutada proovige keeli kuumas vees keeta pidi aitama ,et natukeseks sära tagasi saada.
ma keetsin kogemata külmas vees. tuli ka sära tagasi!
aidake mind rooli, ma sõidan ise!

make a pile and call it my life
Ilves01

Post by Ilves01 »

nu külmas vees ka ehk aga sry võibolla sõnastasin seal midagi nati pahasti.
Sander.S

Post by Sander.S »

angus wrote:ja mis nad maksavad? =)
ei oska öelda, kuna koduleheküljel "Black beauties" keeli pole ja oma kodulehte nad ei uuenda ka
kui sa sinna poodi lähed siis ei või kunagi teada kui palju mis maksab ja yldiselt on seal ka tingimisvõimalus olemas, ytled näiteks et kuule mul päris niipalju raha kaasas pole ja siis kukutakse kohe kysima et palju sul siis on jne...
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
voicec

Post by voicec »

Terminaator wrote:
voicec wrote:Olen kusagil sellist juttu kuulnud, et kui kitarri keeled panna vist keevasse vette...siisnad nagu nö ''muutuvad uueks'', et teevad seda metalset heli edasi. Ei oska ise mittemidagi arvata sellisest jutust :D
No nõukaajal vast tehti nii, aga praegu pole ju keele defitsiiti, et oleks vajadus neid keetma hakata.
Katsetamise eesmärgil mõtlesin ära proovida. :wink:
My guitar wants to kill your mama!
J.

Post by J. »

krt... olude sunnil tõmbasin ernie balli keeled peale.
kunagi sai katsetatud ja absull ei meeldinud... nüüd peab ütlema, et vhead on ... isegi nii head, et addariod välja vahetada

: (
šhuubiduubi
sguitar

Post by sguitar »

Ma panin ka natuke aega tagasi Daddariod peale, katki pole õnneks läind, see metallne sound mis algul on ka ära läinud , praegu väga hea .
Washburn & Randall
J.

Post by J. »

sguitar wrote:see metallne sound mis algul on ka ära läinud.
õige aeg uued keeled peale tõmmata
šhuubiduubi
daddario

Post by daddario »

Keegi uuris välja kah, palju need DR'i mustad maksid? Kuigi suht edevuse asi...
Endal on peal GHS'i boomersid. 10 set IIRC. Aga selle pilliga on suhteliselt raske öelda, kui head nad on. Kiidetakse Ernie Balli Super slinky'si ma tean.
liivainimene

Post by liivainimene »

Raisk, GHS'iga olen kaks korda tünga saanud, sattusid roostes keeled. Nad ei ole õhukindlalt pakendatud (erinevalt nt. D'Addariotest), siis on suht nõme uusi keeli võtta ja avastada, et neil on kohati mingi krobeline roostekiht peal.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Sander.S

Post by Sander.S »

daddario wrote:Keegi uuris välja kah, palju need DR'i mustad maksid? Kuigi suht edevuse asi...
Ei ole edevuse asi, sest seda värvivahet pole nagunii eriti aru saada. Need keeled on head sellepärast, et need on mingid extra long life keeled ja kusjuures nendega on tõesti hea mängida. Kolmel alumisel mähkmega keelel on vist lisaks veel mingi 0.000...mm või maiteakuiväike mähe ymber + neil on suht ilus kõla :wink:

Counterwise on sigahale
Kert

Post by Kert »

ple seal mingit extra mähet ymber. kui midagi on siis on lihtsalt mingi ainega pealt yle tehtud.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Locked