et tahax nagu valgeid,punaseid või roosasid keeli...
muidu mis nad maksavad?
kroonides paluks.

Mu vanal labidal(stratil) on 9-46 set peal juba augustist.sixxbitch wrote:Täna ostsin Ernie Ball'i Super Slinkyd, 9-42 seti ja GHS Nickel Rockers'i 10-46 seti (viimane oli müüja soovitus). Peale panin hetkel slinkyd, kõla on ilus metalne, veidi harjumatult peened, aga pole hullu, tundub mugavamPiisavalt pehmed (ent mitte liialt), lihtne bende ja asju teha. Üllatav oli Slinky'de odav hind (110.-). Eks siis näeb, kaua vastu peavad. Muide, mul ka Apollo kitarr ja ütleks, et heli on märksa parem, kui enne, varem olid mingid odavad peal.
NormaalneCounterwise wrote:Mu vanal labidal(stratil) on 9-46 set peal juba augustist.sixxbitch wrote:Täna ostsin Ernie Ball'i Super Slinkyd, 9-42 seti ja GHS Nickel Rockers'i 10-46 seti (viimane oli müüja soovitus). Peale panin hetkel slinkyd, kõla on ilus metalne, veidi harjumatult peened, aga pole hullu, tundub mugavamPiisavalt pehmed (ent mitte liialt), lihtne bende ja asju teha. Üllatav oli Slinky'de odav hind (110.-). Eks siis näeb, kaua vastu peavad. Muide, mul ka Apollo kitarr ja ütleks, et heli on märksa parem, kui enne, varem olid mingid odavad peal.
EiSander.S wrote:Loogiliselt peaks just uued keeled rohkem kulutama
Mis su bassi skaala on? 34"martra wrote:muide mul tekkis mõte et kui jämedaid bassi keeli ikkagi peaks drop b jaoks kasutama et keeled vastu sõrmlauda ei pläriseks. endal hetkel peal 130-sed aga juu vist peab 135'seid proovima. muidu mul on 4 keelne bass aga see ei peaks vist eriti lugema. äkki on asi üldse selles et keeled liiga madalal. mis te arvate kas tasub silla juures olevaid kohti kruttida mis peaks eraldi keelte kõrgusi sättima.
Mul kulus helipeade vahelt nanoweb 2 päevaga maha. Kokku mängimist umbes 5 tundi (mitte järjest). Astmetraatide juures püsib veel peal.Hentsik wrote:Mul on ka suht huvi nende elixir keelte vastu. kas siis kulub see mingi kate maha või mitte? ja kui kulub, siis kui pika ajaga. ning veel see, et kui see värk on sealt maha kulunud, siis on keeled nii halvad, et nendega pole enam midagi peale hakata?
Ei, tegelt võib päästa küll. Täna panin oma Ibanes K5'ele 45-130 rotosoundid peale. Pinge läks tunduvalt paremaks võrreldes 125 DR'idega. 135 peaks juba suht normaalne olema.Transparent wrote:Mis su bassi skaala on? 34"martra wrote:muide mul tekkis mõte et kui jämedaid bassi keeli ikkagi peaks drop b jaoks kasutama et keeled vastu sõrmlauda ei pläriseks. endal hetkel peal 130-sed aga juu vist peab 135'seid proovima. muidu mul on 4 keelne bass aga see ei peaks vist eriti lugema. äkki on asi üldse selles et keeled liiga madalal. mis te arvate kas tasub silla juures olevaid kohti kruttida mis peaks eraldi keelte kõrgusi sättima.
Ma ei usu, et 135'sed sind ka päästavad.