elektrika keeeled.

Erinevate firmade pillid
cooloox

Post by cooloox »

ma mõtlesin et saan varsti endale musta pilli...
et tahax nagu valgeid,punaseid või roosasid keeli...

muidu mis nad maksavad?

kroonides paluks. :)
Counterwise

Post by Counterwise »

250.- täpselt
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda.
Give them everything, and take from them, nothing!
cooloox

Post by cooloox »

tänx.
sixxbitch

Post by sixxbitch »

Täna ostsin Ernie Ball'i Super Slinkyd, 9-42 seti ja GHS Nickel Rockers'i 10-46 seti (viimane oli müüja soovitus). Peale panin hetkel slinkyd, kõla on ilus metalne, veidi harjumatult peened, aga pole hullu, tundub mugavam :D Piisavalt pehmed (ent mitte liialt), lihtne bende ja asju teha. Üllatav oli Slinky'de odav hind (110.-). Eks siis näeb, kaua vastu peavad. Muide, mul ka Apollo kitarr ja ütleks, et heli on märksa parem, kui enne, varem olid mingid odavad peal.
Bigger, better, faster, louder, stronger, harder. ;)
Hemp

Post by Hemp »

Kuulge millised keeled sobiksid semiakustile? Siukse bluusilikuma asja väänamiseks?

Tänan.

Edit: Käisin Stanfordi poes ja ostsin peale Power Slinkyd 11-48.
Last edited by Hemp on 22 Dec 2008, 19:04, edited 1 time in total.
http://www.lasteasi.ee
http://www.kleepsuvabrik.ee
Henri tel. 5070884
Müügiks:
Klassikalise kitarri kohver.
VOX DA5
Counterwise

Post by Counterwise »

sixxbitch wrote:Täna ostsin Ernie Ball'i Super Slinkyd, 9-42 seti ja GHS Nickel Rockers'i 10-46 seti (viimane oli müüja soovitus). Peale panin hetkel slinkyd, kõla on ilus metalne, veidi harjumatult peened, aga pole hullu, tundub mugavam :D Piisavalt pehmed (ent mitte liialt), lihtne bende ja asju teha. Üllatav oli Slinky'de odav hind (110.-). Eks siis näeb, kaua vastu peavad. Muide, mul ka Apollo kitarr ja ütleks, et heli on märksa parem, kui enne, varem olid mingid odavad peal.
Mu vanal labidal(stratil) on 9-46 set peal juba augustist.
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda.
Give them everything, and take from them, nothing!
sixxbitch

Post by sixxbitch »

Counterwise wrote:
sixxbitch wrote:Täna ostsin Ernie Ball'i Super Slinkyd, 9-42 seti ja GHS Nickel Rockers'i 10-46 seti (viimane oli müüja soovitus). Peale panin hetkel slinkyd, kõla on ilus metalne, veidi harjumatult peened, aga pole hullu, tundub mugavam :D Piisavalt pehmed (ent mitte liialt), lihtne bende ja asju teha. Üllatav oli Slinky'de odav hind (110.-). Eks siis näeb, kaua vastu peavad. Muide, mul ka Apollo kitarr ja ütleks, et heli on märksa parem, kui enne, varem olid mingid odavad peal.
Mu vanal labidal(stratil) on 9-46 set peal juba augustist.
Normaalne :D Loodetavasti mul peavad ka vastu.
Bigger, better, faster, louder, stronger, harder. ;)
Velkus

Post by Velkus »

Olen kuulnud, et kui oled igapäevane mängija (nii tund/kaks päevas) oleks soovitatav kitarri keeli kord kuu- pooleteise jooksul vahetada, et vältida frettide liigset kulutamist.
Sander.S

Post by Sander.S »

Loogiliselt peaks just uued keeled rohkem kulutama :roll:
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Transparent

Re:

Post by Transparent »

Sander.S wrote:Loogiliselt peaks just uued keeled rohkem kulutama :roll:
Ei
Transparent

Re:

Post by Transparent »

martra wrote:muide mul tekkis mõte et kui jämedaid bassi keeli ikkagi peaks drop b jaoks kasutama et keeled vastu sõrmlauda ei pläriseks. endal hetkel peal 130-sed aga juu vist peab 135'seid proovima. muidu mul on 4 keelne bass aga see ei peaks vist eriti lugema. äkki on asi üldse selles et keeled liiga madalal. mis te arvate kas tasub silla juures olevaid kohti kruttida mis peaks eraldi keelte kõrgusi sättima. :)
Mis su bassi skaala on? 34"
Ma ei usu, et 135'sed sind ka päästavad.
Transparent

Re:

Post by Transparent »

Hentsik wrote:Mul on ka suht huvi nende elixir keelte vastu. kas siis kulub see mingi kate maha või mitte? ja kui kulub, siis kui pika ajaga. ning veel see, et kui see värk on sealt maha kulunud, siis on keeled nii halvad, et nendega pole enam midagi peale hakata?
Mul kulus helipeade vahelt nanoweb 2 päevaga maha. Kokku mängimist umbes 5 tundi (mitte järjest). Astmetraatide juures püsib veel peal.
Transparent

Re: Re:

Post by Transparent »

Transparent wrote:
martra wrote:muide mul tekkis mõte et kui jämedaid bassi keeli ikkagi peaks drop b jaoks kasutama et keeled vastu sõrmlauda ei pläriseks. endal hetkel peal 130-sed aga juu vist peab 135'seid proovima. muidu mul on 4 keelne bass aga see ei peaks vist eriti lugema. äkki on asi üldse selles et keeled liiga madalal. mis te arvate kas tasub silla juures olevaid kohti kruttida mis peaks eraldi keelte kõrgusi sättima. :)
Mis su bassi skaala on? 34"
Ma ei usu, et 135'sed sind ka päästavad.
Ei, tegelt võib päästa küll. Täna panin oma Ibanes K5'ele 45-130 rotosoundid peale. Pinge läks tunduvalt paremaks võrreldes 125 DR'idega. 135 peaks juba suht normaalne olema.
Thule

Re: elektrika keeeled.

Post by Thule »

Keegi oskab öelda mitmesed keeled tavaliselt tehases peale pannakse pillidele ?

Mulle ise tundub et kas 10, või 11.
renn

Re: elektrika keeeled.

Post by renn »

Minu pillil olid näiteks mingid üheksased, sest kui kümnsesed panin, siis olid keeled jämedamad.
FIGHT THE SYSTEM!
Locked