epiphone

Erinevate firmade pillid
EvilKatarn

Post by EvilKatarn »

Sander.S wrote:Noh alustuseks oleks see isegi väga hea
Ok.. Siis võtan selle..

Dsiisas... mitmendat korda ma juba seda ütlen? :roll:
Tankist

Post by Tankist »

Sain hiljuti oma Epiphone SG G-400 kätte ja olen internetsist lugenud, et selle stock pickupid ei ole väga kiita ja need tasuks välja vahetada. Küsimus siis selline, et millist pickuppide vastu, mainiks ka, et olen rohkem metali-mees.
Vintage V400N akustiline
Epiphone SG G-400
Rolandi valge Mikrokuubik
Sander.S

Post by Sander.S »

Ise olen ka mõelnud, et võiks mingi Duncanid muretseda, aga muidu väike kõrvalepõige: Epi SG'd pole absoluutselt tasakaalus ja neck dive'ivad!!!!
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Tankist

Post by Tankist »

Ma pole veel kidrale rihma ostnud, pole püsti seistes proovida saanud, aga mis teha.
Vintage V400N akustiline
Epiphone SG G-400
Rolandi valge Mikrokuubik
TnX

Post by TnX »

Tankist wrote:Sain hiljuti oma Epiphone SG G-400 kätte ja olen internetsist lugenud, et selle stock pickupid ei ole väga kiita ja need tasuks välja vahetada. Küsimus siis selline, et millist pickuppide vastu, mainiks ka, et olen rohkem metali-mees.
Ma arvan, et sul veel pisut vara kohe hakata vahetama. Sesmõttes, et kui sa veel ise ei teagi päris täpselt, mida sa ootad ja tahad. Ma arvan, et hetkel võiks nad küll sind rahuldada piisavalt.

Sander.S: SG'd on üldse absoluutselt mittetasakaalus. Isegi kallid Gibson SG Customid on tasakaalust väljas. SG ehitus lihtsalt on selline, et raske ja paks mahagon(?)kael on raske. Kasutati algul ju peaaegu samu kaelu, mida Les Paulegi tehes ning SG kere on ju kergemaks tehtud ning muudetud LP kere algselt...
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Sander.S

Post by Sander.S »

Fakk, see ei lähe isegi siis tasakaalu, kui strap lock panna ülemise cutaway kohale nagu stratidel :shock:
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
EmM9

Post by EmM9 »

Sander.S wrote:Fakk, see ei lähe isegi siis tasakaalu, kui strap lock panna ülemise cutaway kohale nagu stratidel :shock:
Kordamine on tarkuse lähisõber:
FAKK OLEKS SIIS, KUI SEE LÄHEKS TASAKAALU!
- EmM9 -
liivainimene

Post by liivainimene »

Vabandust, otsisin veidi, kuid ei leidnud kohta, kus oleks kirjas, millepärast tasakaal halb on. Ehk seletaksid veidi lähemalt?

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Sander.S

Post by Sander.S »

Kui räägime minust isiklikult, siis mul oli paar aastat tagasi skolioos (kuidas iganes seda ka ei kirjutata) ja kui ma natuke aega olen püsti mänginud, siis hakkab seljal jube ebamugav ja valus. Mingis mõttes on muidugi see ka tüütu, et püsti seistes ei tohi vasakut kätt kaela tagant ära võtta, sest headstock kukub kohe põrandale. Muidu olen lugenud, et käsi peaks mängimisel lihtsamini ära väsima, aga minu mure ei ole selles

Counterwise on sigahale
EmM9

Post by EmM9 »

liivainimene wrote:Vabandust, otsisin veidi, kuid ei leidnud kohta, kus oleks kirjas, millepärast tasakaal halb on. Ehk seletaksid veidi lähemalt?
Paar postitust üles ja TnX on selle ilusti ära seletanud...
Ehk siis sealt edasi, kui pill oleks tasakaalus, poleks järelikult
tegemist enam kvaliteetse ja/või mahagonist kaelaga...
Muidugi eksisteerib ka võimalus, et kael on korralik ja
tegemist nt mingi punase puuga. Aga kui tõenäoline see oleks....
- EmM9 -
Sander.S

Post by Sander.S »

Aa, ma sain küsimusest valesti aru :lol:

Counterwise on sigahale
Faded
Moderaator

Post by Faded »

EmM9 wrote:Paar postitust üles ja TnX on selle ilusti ära seletanud...
Ehk siis sealt edasi, kui pill oleks tasakaalus, poleks järelikult
tegemist enam kvaliteetse ja/või mahagonist kaelaga...
Muidugi eksisteerib ka võimalus, et kael on korralik ja
tegemist nt mingi punase puuga. Aga kui tõenäoline see oleks....
Ma võin ka eksida, aga ma olen nagu kuskilt lugenud, et algselt kitarrides kasutatud mahagon oli üsna kerge. Alles siis, kui ekspordikeelud ja muud selle puidu liiga kalliks ja/või kättesaamatuks muutsid, hakati kasutama raskemaid liike, ja sealt sa alguse ka see mentaliteet, et õige LP peab olema ikka nii raske, et kitarrist ägab selle all.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
EmM9

Post by EmM9 »

Faded wrote:
EmM9 wrote:/.../
Ma võin ka eksida, aga ma olen nagu kuskilt lugenud, et algselt kitarrides kasutatud mahagon oli üsna kerge. Alles siis, kui ekspordikeelud ja muud selle puidu liiga kalliks ja/või kättesaamatuks muutsid, hakati kasutama raskemaid liike, ja sealt sa alguse ka see mentaliteet, et õige LP peab olema ikka nii raske, et kitarrist ägab selle all.
Ei vaidle vastu. Kuid tõenäoliselt antud teemas ei puutu me nii algsete kitarridega kokku.. :)
- EmM9 -
Thule

Post by Thule »

Tahtsin küsida, et kas epiphone g400 on pika kaelaga pill ?
TnX

Post by TnX »

Thule wrote:Tahtsin küsida, et kas epiphone g400 on pika kaelaga pill ?
Mismõttes? Et kas on bariton? Ei ole. Lühikese skaalaga pill on, 24,75 tolli, kui täpsem olla. Strat võrdluseks on 25,5 tollise kaelaga. Ning bariton vist üldse 27 tolli pikaga.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Locked