Ok.. Siis võtan selle..Sander.S wrote:Noh alustuseks oleks see isegi väga hea
Dsiisas... mitmendat korda ma juba seda ütlen?

Ma arvan, et sul veel pisut vara kohe hakata vahetama. Sesmõttes, et kui sa veel ise ei teagi päris täpselt, mida sa ootad ja tahad. Ma arvan, et hetkel võiks nad küll sind rahuldada piisavalt.Tankist wrote:Sain hiljuti oma Epiphone SG G-400 kätte ja olen internetsist lugenud, et selle stock pickupid ei ole väga kiita ja need tasuks välja vahetada. Küsimus siis selline, et millist pickuppide vastu, mainiks ka, et olen rohkem metali-mees.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Paar postitust üles ja TnX on selle ilusti ära seletanud...liivainimene wrote:Vabandust, otsisin veidi, kuid ei leidnud kohta, kus oleks kirjas, millepärast tasakaal halb on. Ehk seletaksid veidi lähemalt?
Ma võin ka eksida, aga ma olen nagu kuskilt lugenud, et algselt kitarrides kasutatud mahagon oli üsna kerge. Alles siis, kui ekspordikeelud ja muud selle puidu liiga kalliks ja/või kättesaamatuks muutsid, hakati kasutama raskemaid liike, ja sealt sa alguse ka see mentaliteet, et õige LP peab olema ikka nii raske, et kitarrist ägab selle all.EmM9 wrote:Paar postitust üles ja TnX on selle ilusti ära seletanud...
Ehk siis sealt edasi, kui pill oleks tasakaalus, poleks järelikult
tegemist enam kvaliteetse ja/või mahagonist kaelaga...
Muidugi eksisteerib ka võimalus, et kael on korralik ja
tegemist nt mingi punase puuga. Aga kui tõenäoline see oleks....
Ei vaidle vastu. Kuid tõenäoliselt antud teemas ei puutu me nii algsete kitarridega kokku..Faded wrote:Ma võin ka eksida, aga ma olen nagu kuskilt lugenud, et algselt kitarrides kasutatud mahagon oli üsna kerge. Alles siis, kui ekspordikeelud ja muud selle puidu liiga kalliks ja/või kättesaamatuks muutsid, hakati kasutama raskemaid liike, ja sealt sa alguse ka see mentaliteet, et õige LP peab olema ikka nii raske, et kitarrist ägab selle all.EmM9 wrote:/.../
Mismõttes? Et kas on bariton? Ei ole. Lühikese skaalaga pill on, 24,75 tolli, kui täpsem olla. Strat võrdluseks on 25,5 tollise kaelaga. Ning bariton vist üldse 27 tolli pikaga.Thule wrote:Tahtsin küsida, et kas epiphone g400 on pika kaelaga pill ?
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.