Baarmen wrote:Töötavad. Aga midi standardil on see mure, et signaalis pole timestamp'e, on olemas "on" või "off". Ehk kui USB-l on kalduvus mingil hetkel kiiremini, mõnel hetkel aeglasemalt informatsiooni edastada (seda näiteks muu segava signaali tõttu, eriti kui samal ajal USB interface helikaart töötab), siis võib juhtuda, et lindistus läheb rütmist välja.
Ma pole selle teemaga küll väga kursis, aga kui sul USB peal midagi muud eriti ei jookse, ei tohiks probleemi olla. MIDI ei võta ka ju USB ribalaiust eriti, nii et kui sul helikaart on Firewire otsas, siis ma ei näe probleemi. Pealegi on enamikel sekventseritel MIDI quantize funktsioon, mis sellised pisikesed nihked peaks parandama.
Teemaalgatajal ei pruugi olla vajadust, aga ma ise plaanin hankida endale lindistamiseks uue audio interface'i. Valikus ongi sisuliselt, kas võtta täna odavam variant a la Onyx Satellite või EMU 0404 ning millalgi tulevikus välja vahetada või võtta kohe Onyx 400F, Firepod vms.
Mina vaataks pigem kõigepealt muid parameetreid - kanalite ja mikri eelvõimude arv, mõõtmed ja kaal (eriti kui on vähegi plaanis mobiilselt lindistada), vajalike sisendite-väljundite arv ja olemasolu jne. MIDI jaoks saad osta ka eraldi karbikese, kui tõesti juhtud leidma mingi seadme, mis USB-d veel ei tunnista.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.