Drob-c keeled

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
intsfanatic

Drob-c keeled

Post by intsfanatic »

Tere ostsin esimest korda drop-c tuuningule mõeldud keeled, aga tekkis selline küsimus et keeled on jämedama ja ei mahu sinna ülemise sadula aukudesse. Vist olen kuulnud kuskilt et neid võib suuremaks ka viilida, aga seda ma teha ei tahaks sest äkki tuleb kunagi isu tavaline peenem set peale panna ning siis on augud suured ja keel ei istu perfektselt sadulas.
Aitäh
seldon

Post by seldon »

Suured need keeled on siis ? :?
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
intsfanatic

Post by intsfanatic »

54 42 30 22p 15 11
greencow

Re: Drob-c keeled

Post by greencow »

intsfanatic wrote:Tere ostsin esimest korda drop-c tuuningule mõeldud keeled, aga tekkis selline küsimus et keeled on jämedama ja ei mahu sinna ülemise sadula aukudesse. Vist olen kuulnud kuskilt et neid võib suuremaks ka viilida, aga seda ma teha ei tahaks sest äkki tuleb kunagi isu tavaline peenem set peale panna ning siis on augud suured ja keel ei istu perfektselt sadulas.
Aitäh
Dilemma missugune. Tuleb endal otsustada, kas on isu kasut. tavalist setti, või viilida sadul suuremaks ja leppida tavalise sti puhul võibolla(!) kehvema intonatsiooniga...
intsfanatic

Post by intsfanatic »

nojah ok, ma panin praegu 6- keele peale ta küll ei ole sadulas seal augus sees vaid on selle augu peal, aga ta nagu ei sega ka eriti kui ta pole augus. hmm :D
sguitar

Post by sguitar »

intsfanatic wrote:nojah ok, ma panin praegu 6- keele peale ta küll ei ole sadulas seal augus sees vaid on selle augu peal, aga ta nagu ei sega ka eriti kui ta pole augus. hmm :D
nalja teed ? :D
ddes3
Moderaator

Post by ddes3 »

Mul on ühel pillil praegult 13 sett peal. On ka liiga suured, ei mahu vagudesse. Aga viilima sellepärast ei hakanud, olen siiamaani ilma hakkama saanud.
sguitar

Post by sguitar »

ddes3 wrote:Mul on ühel pillil praegult 13 sett peal. On ka liiga suured, ei mahu vagudesse. Aga viilima sellepärast ei hakanud, olen siiamaani ilma hakkama saanud.
Keeled väga kõrgele ei jää ?
Kert

Post by Kert »

ddes3 wrote:Mul on ühel pillil praegult 13 sett peal. On ka liiga suured, ei mahu vagudesse. Aga viilima sellepärast ei hakanud, olen siiamaani ilma hakkama saanud.
Äärmised keeled vöivad ju sadulal tyki välja kah rebida nii.. kui keeled nende vahede pöhjas ei istu ilusti.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
served

Post by served »

intsfanatic wrote:54 42 30 22p 15 11
Mul oli peal 56-13 set. Praegu läksin 52-10 peale üle ja mitte mingeid probleeme pole. Kui õigesti viilid siis ei juhtu midagi.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
intsfanatic

Post by intsfanatic »

served wrote:
intsfanatic wrote:54 42 30 22p 15 11
Mul oli peal 56-13 set. Praegu läksin 52-10 peale üle ja mitte mingeid probleeme pole. Kui õigesti viilid siis ei juhtu midagi.
suva, ei hakka viilima, hetkel püsivad nad seal kuidagi küll :D
Locked