Tere ostsin esimest korda drop-c tuuningule mõeldud keeled, aga tekkis selline küsimus et keeled on jämedama ja ei mahu sinna ülemise sadula aukudesse. Vist olen kuulnud kuskilt et neid võib suuremaks ka viilida, aga seda ma teha ei tahaks sest äkki tuleb kunagi isu tavaline peenem set peale panna ning siis on augud suured ja keel ei istu perfektselt sadulas.
Aitäh
intsfanatic wrote:Tere ostsin esimest korda drop-c tuuningule mõeldud keeled, aga tekkis selline küsimus et keeled on jämedama ja ei mahu sinna ülemise sadula aukudesse. Vist olen kuulnud kuskilt et neid võib suuremaks ka viilida, aga seda ma teha ei tahaks sest äkki tuleb kunagi isu tavaline peenem set peale panna ning siis on augud suured ja keel ei istu perfektselt sadulas.
Aitäh
Dilemma missugune. Tuleb endal otsustada, kas on isu kasut. tavalist setti, või viilida sadul suuremaks ja leppida tavalise sti puhul võibolla(!) kehvema intonatsiooniga...
nojah ok, ma panin praegu 6- keele peale ta küll ei ole sadulas seal augus sees vaid on selle augu peal, aga ta nagu ei sega ka eriti kui ta pole augus. hmm
intsfanatic wrote:nojah ok, ma panin praegu 6- keele peale ta küll ei ole sadulas seal augus sees vaid on selle augu peal, aga ta nagu ei sega ka eriti kui ta pole augus. hmm
Mul on ühel pillil praegult 13 sett peal. On ka liiga suured, ei mahu vagudesse. Aga viilima sellepärast ei hakanud, olen siiamaani ilma hakkama saanud.
ddes3 wrote:Mul on ühel pillil praegult 13 sett peal. On ka liiga suured, ei mahu vagudesse. Aga viilima sellepärast ei hakanud, olen siiamaani ilma hakkama saanud.
ddes3 wrote:Mul on ühel pillil praegult 13 sett peal. On ka liiga suured, ei mahu vagudesse. Aga viilima sellepärast ei hakanud, olen siiamaani ilma hakkama saanud.
Äärmised keeled vöivad ju sadulal tyki välja kah rebida nii.. kui keeled nende vahede pöhjas ei istu ilusti.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube