Ega kusagil pole öeldud, et kitarristi õppides ei tohi tal olla head pilli. Gibson studio äkki siis juba vasakukäeline? Samas mina valiks ikkagi epi customi, puhtalt väljanägemise pärast.
pisikepoiss wrote:Küll aga küsimus, et kas oled juba õppind kidra mängima, et ainult vasakukäeliste omasid vaatad, et kui alles alustad õpinguid, siis ei ole sellest mingit probleemi kui oled vasakukäeline, aga mängid paremakäelistele mõeldud pilliga.Lihtsalt selline mõte, sest vasakukäeliste omad on nagu kallimad.
Vasakukäelised mängivad vasakukäeliste pillidega muide täiesti põhjusega.
pisikepoiss wrote:Küll aga küsimus, et kas oled juba õppind kidra mängima, et ainult vasakukäeliste omasid vaatad, et kui alles alustad õpinguid, siis ei ole sellest mingit probleemi kui oled vasakukäeline, aga mängid paremakäelistele mõeldud pilliga.Lihtsalt selline mõte, sest vasakukäeliste omad on nagu kallimad.
Vasakukäelised mängivad vasakukäeliste pillidega muide täiesti põhjusega.
Sorry OT eest aga küsin lihtsalt, et kas näiteks inimesel, kes on vasakukäeline on kõvasti raskem õppida paremakäelise pilli peal mängima? Lihtsalt puhtast huvist, sest arvasin et mingit probleemi sellest pole, kui niikuinii pole kunagi pilli käes hoidnud. Endal bändis bassimees vasakukäeline ja täitsa usinasti paremakäelise pilli mängib.
ei ole kui varem eriti kitarrimänguga tegelenud pole. ma olen ka vastakukäeline ja paremakäelist kidra mängin täitsa edukalt. ma soovita ka pigem paremakäeliste kidrasid vaadata.
hull asi, ma olen algusest peale vasakukäelisega mänginud ja olen ka vasakukäeline. eestis on küll valik kesine, aga netist tellida pole küll väga raske kui tahad pilli. ise ostsin 2 aastat tagasi is musicust vintage vs6 vasakukäele.
pmst jah et kui sa poled paremakäeline ja võtad pastaka teise kätte, siis su kirja tehnika on ikka sitt, aga vasaku käelistel on sama asi teist moodi, et soovitan soojalt alustada kohe vasaku käeliselt. hiljem ise ahalad et vasak käsi tormab ees ära ja parem ei jõua järgi, kui pill on valet pidi käes.
pmst jah et kui sa poled paremakäeline ja võtad pastaka teise kätte, siis su kirja tehnika on ikka sitt, aga vasaku käelistel on sama asi teist moodi, et soovitan soojalt alustada kohe vasaku käeliselt. hiljem ise ahalad et vasak käsi tormab ees ära ja parem ei jõua järgi, kui pill on valet pidi käes.
huvitav miks mul küll nii ei ole. aa, tegelikult olen ma vist enamvähem mõlemakäeline.