mida eelistada

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Capita

Post by Capita »

Capita

Post by Capita »

TheCrusade

Post by TheCrusade »

ma olen kõik thomanni omad läbi vaadanud ja sg kuju ei lähe mulle just eriti peale
pisikepoiss

Post by pisikepoiss »

Kui raha juurde sebiksid saaksid Epi les paul customi vasaku käe oma. See juba päris ülbe pill.
Rock N' Roll
TheCrusade

Post by TheCrusade »

n orhaa pole nii suur probleem lissalt ei te akas on juba tarvis väga kõva pilli osta:)
pisikepoiss

Post by pisikepoiss »

Ega kusagil pole öeldud, et kitarristi õppides ei tohi tal olla head pilli. Gibson studio äkki siis juba vasakukäeline? Samas mina valiks ikkagi epi customi, puhtalt väljanägemise pärast.
Rock N' Roll
Transparent

Post by Transparent »

pisikepoiss wrote:Küll aga küsimus, et kas oled juba õppind kidra mängima, et ainult vasakukäeliste omasid vaatad, et kui alles alustad õpinguid, siis ei ole sellest mingit probleemi kui oled vasakukäeline, aga mängid paremakäelistele mõeldud pilliga.Lihtsalt selline mõte, sest vasakukäeliste omad on nagu kallimad.
Vasakukäelised mängivad vasakukäeliste pillidega muide täiesti põhjusega.
Enno

Post by Enno »

Mis värk nende teemadega on , hahahahahahah :P

Mine poodi ja proovi sarnaste kujudega kitarre, see võiks valiku lihtsamaks teha.
pisikepoiss

Post by pisikepoiss »

Transparent wrote:
pisikepoiss wrote:Küll aga küsimus, et kas oled juba õppind kidra mängima, et ainult vasakukäeliste omasid vaatad, et kui alles alustad õpinguid, siis ei ole sellest mingit probleemi kui oled vasakukäeline, aga mängid paremakäelistele mõeldud pilliga.Lihtsalt selline mõte, sest vasakukäeliste omad on nagu kallimad.
Vasakukäelised mängivad vasakukäeliste pillidega muide täiesti põhjusega.
Sorry OT eest aga küsin lihtsalt, et kas näiteks inimesel, kes on vasakukäeline on kõvasti raskem õppida paremakäelise pilli peal mängima? Lihtsalt puhtast huvist, sest arvasin et mingit probleemi sellest pole, kui niikuinii pole kunagi pilli käes hoidnud. Endal bändis bassimees vasakukäeline ja täitsa usinasti paremakäelise pilli mängib.
Rock N' Roll
martra

Post by martra »

ei ole kui varem eriti kitarrimänguga tegelenud pole. ma olen ka vastakukäeline ja paremakäelist kidra mängin täitsa edukalt. ma soovita ka pigem paremakäeliste kidrasid vaadata.
svennus

Post by svennus »

hull asi, ma olen algusest peale vasakukäelisega mänginud ja olen ka vasakukäeline. eestis on küll valik kesine, aga netist tellida pole küll väga raske kui tahad pilli. ise ostsin 2 aastat tagasi is musicust vintage vs6 vasakukäele.
k6ll
Site Admin

Post by k6ll »

pmst jah et kui sa poled paremakäeline ja võtad pastaka teise kätte, siis su kirja tehnika on ikka sitt, aga vasaku käelistel on sama asi teist moodi, et soovitan soojalt alustada kohe vasaku käeliselt. hiljem ise ahalad et vasak käsi tormab ees ära ja parem ei jõua järgi, kui pill on valet pidi käes.
TheCrusade

Post by TheCrusade »

teema on ikka nii käest:D
mul ongi juba 1.5a mängukogemus vasakukäelise pilliga ja ma ei kavatse kätt vahetada,soovitage kitarre parem:D
martra

Post by martra »

pmst jah et kui sa poled paremakäeline ja võtad pastaka teise kätte, siis su kirja tehnika on ikka sitt, aga vasaku käelistel on sama asi teist moodi, et soovitan soojalt alustada kohe vasaku käeliselt. hiljem ise ahalad et vasak käsi tormab ees ära ja parem ei jõua järgi, kui pill on valet pidi käes.
huvitav miks mul küll nii ei ole. aa, tegelikult olen ma vist enamvähem mõlemakäeline. :D
liivainimene

Post by liivainimene »

Ma pakuks pigem, et see on pärit sealt ajast, kus peamiselt sõrmitseti, selle jaoks on tunduvalt rohkem näpuosavust vaja.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Locked