pöhimöte mölemal sama jah
Floyd Rose
nonii, oman ka nüüd siis esimest floyd rose'ga pilli. RG350EX nimelt ja teate kuradi kahtlane tundub see tremolo värk. alguses oli täielik hämming miks häälge ei jää. panin keeled peale, passisin aga häälestajat ja muudkui keerasin vaikselt. järsku avastasin et FR on täitsa püstijalul juba
.
pärast mõningat uurimist sain sotti, ok, tremolo kruvisid pingutada, sain paika asja. kõik on hääles, kõik on kerega tasapinnas. lock-nutid kinni keeratud (muide, vaheküsimus, kas nende kruvisid ka pillipoed müüvad? mul kuuskandid ära kulunud) ja mängin ja värki särki. aga see tremolo nüüd küll hääles ei paista asja hoidvat. kuna ma eriline tremolo vend ka pole siis mõtlesin, et hääkene küll, ei näpi, ei lähe ka häälest. aga ikka juhtub, et lähed käega vastu ja nii. ja no iga millimeetergi, mis see liigub loeb väga palju. tundub väga kahtlane, et need lihtlabased vedrud suudavad selle tagasi pingutada TÄPSELT sinna kuhu on vaja
ei teagi nüüd kui julgelt mängida, äkki ongi selline pull, et lähed rohkem hoogu, hüppad/kargad ja kui vastu lähed pisut kõvemini on korras, häälestaja välja ja häälestama...?!
E: ja veel see värk, et kui keerata lahti nood vidinad kuhu keeled ühendad sadulal ja liigutada neid helipeade poole ühe kruviaugu võrra, ei liigu tremolo üldse ja põhimõtselt FR süsteem on välja lülitatud. kas see ongi selle mõte? ja kas see on ok, et kõik nood vidinad asuvad ühel joonel?
pärast mõningat uurimist sain sotti, ok, tremolo kruvisid pingutada, sain paika asja. kõik on hääles, kõik on kerega tasapinnas. lock-nutid kinni keeratud (muide, vaheküsimus, kas nende kruvisid ka pillipoed müüvad? mul kuuskandid ära kulunud) ja mängin ja värki särki. aga see tremolo nüüd küll hääles ei paista asja hoidvat. kuna ma eriline tremolo vend ka pole siis mõtlesin, et hääkene küll, ei näpi, ei lähe ka häälest. aga ikka juhtub, et lähed käega vastu ja nii. ja no iga millimeetergi, mis see liigub loeb väga palju. tundub väga kahtlane, et need lihtlabased vedrud suudavad selle tagasi pingutada TÄPSELT sinna kuhu on vaja
E: ja veel see värk, et kui keerata lahti nood vidinad kuhu keeled ühendad sadulal ja liigutada neid helipeade poole ühe kruviaugu võrra, ei liigu tremolo üldse ja põhimõtselt FR süsteem on välja lülitatud. kas see ongi selle mõte? ja kas see on ok, et kõik nood vidinad asuvad ühel joonel?
- Terminaator
kui suurem asi tremolo vend pole. siis keera küljest ära seeleho wrote:kuna ma eriline tremolo vend ka pole siis mõtlesin, et hääkene küll, ei näpi, ei lähe ka häälest. aga ikka juhtub, et lähed käega vastu ja nii.
Epiphone LP Special II - Boss DS-2 - HB ga5
Ibanez V70CE
Sakura akust / ülevärvitud ning nokitud
- RockaRolla
- Terminaator
Usu mind läheb. Mul oli ka ennem RG350ex selline viga, et kui läksin FR vastu läks see häälest ära.RockaRolla wrote:Kodanik, kellel FR-iga probleeme oli, kas sul ikka "nut" on kinni keeratud? Kaela peal olev asi siis? Kui see on kinni, on praktiliselt võimatu, et sul pill häälest ära läheb, kui ta ennem hääles oli. (eriti kui räägime mingitest pihtaminemistest)
- RockaRolla
- Terminaator
- RockaRolla
- Terminaator
Haha, mis pont siis selle FR-i ostmisel üldse on kui kõrgemaks ei saa venitada...Terminaator wrote:Mina keerasin tremolo vedru kruvid nii kinni kui andis. Kõrgemaks küll venitada ei saa, kuid madalamaks saab väga hästi ja pill püsib ideaalselt ka hääles
Hi-Gain
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
- RockaRolla