Floyd Rose

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
skateweb

Floyd Rose

Post by skateweb »

Mul selline jama sellega et kurat vajub nagu vedrude poole ära pikapeale? (2-3 päevaga) et kas peaks vedrude pinget vähendama? Või mis oleks ibanezi ideaal seadistus floydile, Ma ei tea täpselt mis asendis se floyd olema peab ja ma olen netist otsinud agaei ole uuema ibanezi floydile leidnud täpset seadistust.Kas keegi saaks mingeid nõuandeid anda. Lisaks mis oleks hea keeltekõrgus floydiga.
Kert

Post by Kert »

floyd rose peaks kitarri kerega paraleelselt jooksma.
ja keelte körgus on puhas maitse asi.. polegi mingit kindlat
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
skateweb

Post by skateweb »

ma olen kuulnud et need ibanezi uued floydid ei pea jooksma paraleelselt( olen pilte näinud ) aga ei ole väga täpseid pilte näinud sellest et kuidas nad siis ki olema peavad
seldon

Post by seldon »

No tegelikult mõnedel kitarridel ei ole floyd paralleelselt kerega, vaid nati kaldes, oleneb floyd'st vist. Vaata, mis asendis keeled kõige paremini hääles püsivad.
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
skateweb

Post by skateweb »

jah:D see ongi see :D et kui uued keeled paned peale :D tundub et ei ole liiga all:D aga siis vajub paari päevaga ära . aga häälest siiski ära ei lähe eriti. mingi väga väike kõikumine on.
Kert

Post by Kert »

skateweb wrote:jah:D see ongi see :D et kui uued keeled paned peale :D tundub et ei ole liiga all:D aga siis vajub paari päevaga ära . aga häälest siiski ära ei lähe eriti. mingi väga väike kõikumine on.
misasja? sild vajub ära, aga keeled jäävad ikka häälde?? :roll:
floyd rose peaks ikkagi paraleelselt jooksma kerega, yksköik mis firma pill ka ei oleks. kui ta ei ole paraleelselt siis ta ei seisa hääles nii hästi enam
Image Image
skateweb

Post by skateweb »

jah nii on en sild vajub ära ja hääles on ikka. :D noh mingi väga väike nihe võibolla on

aga teemat kah. Et mis osa ma paraleelselt panen?!
seldon

Post by seldon »

Kui floyd ära vajub, siis peaksid uued vedrud panema, äkki need nõrgaks jäänud?
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
skateweb

Post by skateweb »

Floyd vajub just vedrude poole ära:D äkki liiga pingul?
Kert

Post by Kert »

iseenesest ei tohiks ta kuskile vajuda. kui liiga pingul oleks, siis oleks ta sul koguaeg tahapoole viltu.
ja peale selle ei saa ma aru kuidas sul saavad keeled häälde jääda, kui silla asend muutub? mis pinge sellel floyd rosel yldse on siis kui helikörgus ei muutu silla liikudes.
Image Image
skateweb

Post by skateweb »

ta muutub aga ma arvan et keeled venivad lihtsalt kaasa ja venivad välja nagu:P aga igaljuhul ma loodan te nüüd sain enamvähem paika floydi. et nüüd ta ei vaju ära.:D sai natuke mässatud.
1992

Post by 1992 »

Tere!
Ma tahaks teada, et kas neid floyd rose sildasid saab nagu lukustada ka, niiet saaks häälestada nagu tavalist kitarri mitte ei peaks vägistama nii kaua?
served

Post by served »

saab küll. selleks on eraldi vidin olemas, mingi metall puls vms. mine küsi pillipoest.
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Kert

Post by Kert »

selle jaoks on see vidin olemas jah.
aga soovitan häälestada ilma selle vidinata ikkagi. kui asi ykskord käpas on siis ei lähegi tegelikult nii kaua aega sellega. keeli tuleb alguses lihtsalt natuke yle häälestada, et kui järgmist keelt pingutad siis eelmine läheb lödvemaks tagasi.
Image Image
d4v3

Post by d4v3 »

Ehk keegi oskaks midagi soovitada, FR ei püsi kangi kasutamisel peale keeltevahetust enam kuidagi hääles.Lõdvemaks veel mingi seadistusega saab lasta, et hääles püsiks aga kohe kui venitada keeli, siis läheb häälestus paigast.Pilliks on Ibanez RG350 EX ja keelte jämedus on 11-50, tehasekeeltega sain ise kenasti paika selle aga need olid jälle kõvasti õhemad ka.

EDIT: Keeled on juba kuskil ligikaudu kuu aega peal olnud, pole lihtsalt kangi kasutanud, kas võib asi keelte venimises ikka veel olla ?
Locked