Eile käik stanfordi lõppes sellega, et tulin sealt Elixir 10-52 komplekt näpus tulema. Pillile peale pole neid veel pannud, kuna avastasin, et Floydi puhul keeltevahetus omamoodi ooper on. Täna tuleb see nali ära teha. Muidu seni ikka GHS Boomers -d kasutanud.
hannesp wrote:Oijah, sai ilmselt üle pingutatud selle 10-52 setiga, Floyd on ähvardavalt kikivarvukil nüüd. Peab ilmselt vedrusid juurde laduma?
Oleneb kui palju ta sul viltu on. kui ainult natuke, siis keera neid kahte kruvi sisse rohkem mis vedrusi hoiavad. Aga kui ikka päris viltu on siis pane jh vedrusi juurde.
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Olen kusagil sellist juttu kuulnud, et kui kitarri keeled panna vist keevasse vette...siisnad nagu nö ''muutuvad uueks'', et teevad seda metalset heli edasi. Ei oska ise mittemidagi arvata sellisest jutust
voicec wrote:Olen kusagil sellist juttu kuulnud, et kui kitarri keeled panna vist keevasse vette...siisnad nagu nö ''muutuvad uueks'', et teevad seda metalset heli edasi. Ei oska ise mittemidagi arvata sellisest jutust
No nõukaajal vast tehti nii, aga praegu pole ju keele defitsiiti, et oleks vajadus neid keetma hakata.
Sander.S wrote:oioioi ma sain eile endale DR'i keeled
ennem olid 9 suurused, nyyd on 10-sed.kõige parem on see et need on musta värvi ja kõla on jumalik lihtslt