JUST! Tahan saada oma lemmikbändide saundi eelkõige, võimsus hoopis teisejärguline, pigem arvasin et suurem võim ongi hoopis parema kõlaga, tegelt siiski vist mitte? Ootan endiselt arvamusi et miks eelistada lampvõimu, on see siis minu stiilide mängimisel nii oluline?TnX wrote:Teoreetiliselt sama võim, mis MG15, aga lihtsalt suurem. Ametlikult ma tean ainult, et kasutab seda Static-X...
Kindlasti saab suure pusimise peale mingi enamvähem hääle kätte, aga ma saan ju aru, et sa mitte ei taha lihtsalt suurt numbrit vaid lihtsalt saada kätte oma nimetatud bändide saundi?
.
- hit_the_lights
Sinu stiilide saund on klassikaline lambisaund, järelikult on oluline.
Minu 2 senti: pisikesed lambikad on toredad asjad, aga on faktoreid, millega tuleb arvestada. 5W lampi ikkagi sellene loom, millega võid end toas vabalt ära kurdistada. Sai just reedel käia NO99 jatsuklubis ühe trummivaba trioga kontserti andmas ja kitarrist lasi proovimiseks ühel sõbral endale Epi Valve Juniori kohale tassida. Keeras omale sobiva draivi peale ja pidi siis ikkagi Weberi attenuaatori vahele panema, muidu oli liiga vali. Mida paganat sa kodus siis veel 100W võimendiga (suva, mis tehnoloogial) pihta hakkaks?
Minu 2 senti: pisikesed lambikad on toredad asjad, aga on faktoreid, millega tuleb arvestada. 5W lampi ikkagi sellene loom, millega võid end toas vabalt ära kurdistada. Sai just reedel käia NO99 jatsuklubis ühe trummivaba trioga kontserti andmas ja kitarrist lasi proovimiseks ühel sõbral endale Epi Valve Juniori kohale tassida. Keeras omale sobiva draivi peale ja pidi siis ikkagi Weberi attenuaatori vahele panema, muidu oli liiga vali. Mida paganat sa kodus siis veel 100W võimendiga (suva, mis tehnoloogial) pihta hakkaks?
sõltub mis valjukad taga on. kõrge efektiivsusega (100db SPL+) on ta kindlasti väga vali, aga selle valjukaga, mis valve junior comboga kaasa tuleb, asi nii hull ei ole. ma pidevalt mängisin sellega põhjakeeratult lasnamäe korteris. kuskil poole tunniga hakkasid kõrvad natuke kahisema küll, aga see ei olnud eriti hullvoice wrote:Sinu stiilide saund on klassikaline lambisaund, järelikult on oluline.

ja see 100w ei ole mingi probleem kui sa ei taha lõppvõimu tüürimist(mida keegi transistorvõimuga nagunii ei taha) ja mis ei ole ka high gain lampvõimudega tihti eesmärgiks.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Kusjuures see Junior oligi stock-valjukaga. Võimu ennast oli pisut moditud, et headroomi juurde saada. Eks valjus oleneb ka mängijast ja pillist.void wrote: sõltub mis valjukad taga on. kõrge efektiivsusega (100db SPL+) on ta kindlasti väga vali, aga selle valjukaga, mis valve junior comboga kaasa tuleb, asi nii hull ei ole. ma pidevalt mängisin sellega põhjakeeratult lasnamäe korteris. kuskil poole tunniga hakkasid kõrvad natuke kahisema küll, aga see ei olnud eriti hull![]()
oijah, mul kuubik juba nutab uue omaniku järgi ning ma pean langetama otsuse uue võimendi kasuks. otsin siis sellist võimu mis teeniks ikka kaua, mitte ei laguneks peale esimest aastat ja oleks nö magamistoa võimendi. eelkõige otsin sellist gnri põhja keeratud marshalli tooni, knopfleri mõnusat overdrive ja kindlasti ilma liiga hollow/mulli cleanita. kui nagu mingi rectifieri ära venitaks oleks väga edukas. kohe kui hakkasin võime uurima, võtsin esimesena ga5 ette, kuid tundub et see ei mürise vastavalt minu vajadustele, samas epi valve jr kärises juba natukene rohkem. samas kui mingi jackhammer vahele panna, äkki teeb imesi. aidake mingi suund kätte leida.. hinnapiiriks võiks jääda sümboolne 3999.90.-
v100 > SH2N+SH4B
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
Marshall Guv'nor GV-2
Fender Champ
see on bullshit, mees. nad on identsed võimud peale selle, et ga5-l on R15 asemel tooniskeem, mis võtab natuke gaini enne lõppvõimu pentoodi vähemaks. kui vahetada paari teise takisti väärtused ära, siis annab ka ga5 nii palju gaini, kui ühe 12ax7-ga võimust üldse loota on.Henri wrote: võtsin esimesena ga5 ette, kuid tundub et see ei mürise vastavalt minu vajadustele, samas epi valve jr kärises juba natukene rohkem.
ja seal on ka probleem, need väiksed ühe eelvõimulambiga võimud ei ole lihtsalt kujundatud selle jaoks, et marshalli gaini kätte saada. aga kui paigutada skeemi ka teine 12ax7, vot siis oleks juba hoopis teine lugu

overdrive pedaaliga saaks üsna normaalse tooni kätte. ja ka eq pedaal, et saada seda marshalli võimudele omase ekvalaiseri skeemiga saundi.
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Mission Impossible...Henri wrote:otsin siis sellist võimu mis teeniks ikka kaua, mitte ei laguneks peale esimest aastat ja oleks nö magamistoa võimendi. eelkõige otsin sellist gnri põhja keeratud marshalli tooni, knopfleri mõnusat overdrive ja kindlasti ilma liiga hollow/mulli cleanita. kui nagu mingi rectifieri ära venitaks oleks väga edukas. kohe kui hakkasin võime uurima, võtsin esimesena ga5 ette, kuid tundub et see ei mürise vastavalt minu vajadustele, samas epi valve jr kärises juba natukene rohkem. samas kui mingi jackhammer vahele panna, äkki teeb imesi. aidake mingi suund kätte leida.. hinnapiiriks võiks jääda sümboolne 3999.90.-
Tahan autot, mis oleks väike ja sportlik, aga maastikul tegija. Tarbiks vähe kütust, ent oleks võimas.
Võiks olla bensiinikas, aga kui mingi kümps diislit sisse visata, teeks äkki imesid. Hinnalagi 4k.
Epiga saad ehk Knopfleri, jaakhaamer seal vahel teeks müra.. GNRi maršallikku ületüürsaundi teeb Slash.
Rectifier ehk venitaks välja, ent ei mahu eelarvesse (kui see just taalades polne)..
Järeldused jäävad sulle...
- EmM9 -
Kui jutt mesa boogie rectifierist, siis Knopfleri ja Slashi saundi jaoks ei ole see just parim võim. Slashika saab lihtsalt kätte JCM800'st.
Rectifier ikka puhtaverd metalelajas on.
Mitte, et see hetkel sellise eelarve juures väga oluline oleks. Selle raha eest valikut on vähe ning tuleb võtta parim, mis leida annab...
Rectifier ikka puhtaverd metalelajas on.
Mitte, et see hetkel sellise eelarve juures väga oluline oleks. Selle raha eest valikut on vähe ning tuleb võtta parim, mis leida annab...
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
ka see võim ei saa nii palju gaini anda, ka tal on ainult üks 12ax7. sama lugu on fenderi champi, peavey nanovalve'iga.
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
voice wrote:Sinu stiilide saund on klassikaline lambisaund, järelikult on oluline.
Mina olin siis see sõber, kes weberi tõi Epiga.
Ütleme nii, et kui volume on põhjas ja atetud (ilma ateta jääb kõlar nõrgaks ja hakkab plärtsuma), siis ACDC jms rokistaffi jaoks on draivi täiesti piisavalt - ainult leadi jaoks panen törtsu pedalit juurde (aga saaks ka ilma).
Sõber tellis harley GA5, lähiajal saab riistad kõrvuti panna... Aga külajuttude põhjal tundub too harley norm asi.
Et kui peaksin uuesti nullist geari koostama, siis suure tõenäosusega telliks sama ate (100 taala pluss kõmm+shipping) ja GA5. peaks ilusti jääma ka 4000 eegu piiridesse:)
PS! *Pill peab olema hea*
Üks asi mida ma kohutavalt fännan selle epi juures on see, et ta toob pilli enda nüansid ideaalselt välja ja on väga dünaamiline...
Kellel huvi võin meilile saata paar sound-samplet...