Nonii, läheb uue kitarri ( komplekti ) ostuks.

Erinevate firmade pillid
Motu

Post by Motu »

Aga miks mitte siis Vox AD30VT? Täiesti lubatava hinnaga JA tal on taga power switch, millega on võimalik tema väljaantavaid vatte maha keerata, et saaks ikkagi "põhjakeeratud võimu" tunde kätte. Ning võibolla liialdasin Lamborghiniga, võtame siis Lada ja keskklassi Hyundai?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

See on juba mõistlikum jutt.

Samas AD-seeria võimud peaksid olema digitaalsed (parandage mind, kui eksin), seega saad sa igal juhul volüümi maha keerata ja magamistoas emuleeritud lambisoundi nautida.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
void

Post by void »

Motu wrote:Aga miks mitte siis Vox AD30VT? Täiesti lubatava hinnaga JA tal on taga power switch, millega on võimalik tema väljaantavaid vatte maha keerata, et saaks ikkagi "põhjakeeratud võimu" tunde kätte. Ning võibolla liialdasin Lamborghiniga, võtame siis Lada ja keskklassi Hyundai?
Ad seeria on tore mahedama roki jaoks, aga ta on cubest kehvem kui on vaja "kõvasti distortionit". Ja ma ei tea mis sa arvad aga mulle isiklikult põhjakeeratud transsvõimu toon ei meeldi (nojah seal on see üks 12ax7 ka aga see on rohkem turundustüng)

Odavatest lampvõimudest on veel ibanezi Valbee võimalik valik? ta pidi olema nende 5w lambikate seas kõige "metalima" soundiga.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)

There aint no rock and roll without glowin' glass!
SAANDEER

Post by SAANDEER »

... Mida arvate Epiphone SGst ( Odav Gibsoni koopia, aga eks näeb mida te arvate sellest )

Olen lugenud ka palju hea Les Paulide kohta. Ehk keegi soovitaks mõnda, mis vastaks minu nõudmistele ?

Tänud.

Kas Eestist kohapealt üldse saab korralikku kraami ?

Aga Roland Cube 30 ? Saab Eestist kohapealt ?
void

Post by void »

kuubikud on jah is musicus olemas. aga kodus jämmimise jaoks on cube 30 mõttetu minu arust, parem osta odavam ja väga mugavalt kaasas kantav micro. kuigi, kuna raha on siis kõige parem valik oleks kindlasti lambikas. modelleerimine on tore, aga ta ei saa õigele asjale vastu (veel, välja arvatud võibolla vetta ja flextone'i tasemel võimudes)

uued epiphoned on minu arvates liiga kulukas valik, saundi mõttes on palju mõistlikum osta odav 2-3 tonnine korralik second hand pill ja kena lambikas sellega kaasa käima.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)

There aint no rock and roll without glowin' glass!
SAANDEER

Post by SAANDEER »

Enamvähem olen endale varustuse kokku pannud, aga nüüd tekkis küsimus. Millises poes Eestis on parim valik ? Enne tellimist siiski vaataks üle poed.
Thule

Post by Thule »

Ise soovitaks Crate GLX15 , kodus tinistamiseks väga hea.
Distortionit on ka küllaga + palju erinevaid sounde ja häälestaja on ka sees, hea mugav vaadata + ta on väga kerge ka , hea kaasas kanda.

Eks sah ise vaatad.
indy123

Post by indy123 »

sorry olen loll taun aga mis peaks täpselt tähendama second hand pill :D:D ?
ma tean mis on second handi pood :D ... aga pill :O ?
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Järelikult sa ei tea ka, mis on second hand pood.

"Second hand" tähendab inglise keeles kaupa või asja, millel on olnud rohkem kui üks omanik. Käigu see siis autode, riiete või kitarride kohta.
Second hand pood on lihtsalt pood, mis müüb sellist kaupa.
indy123

Post by indy123 »

noojah :D ... küsida ju võib ;)
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Muidugi võib. Ega küsija suu pihta ei lööda.
Ilves01

Post by Ilves01 »

Metalli jaoks oleks hybriid või trans võim parem. Täis lampvõim ei anna sellist tugevat kärinat nagu trans. Kuigi ma ise eelistan lampvõimu transi yle ,kuna puhas ja pehme Lampvõimu heli on ikka igati hea kõrvale.
TnX

Post by TnX »

Maitse asi. Enamus siiski eelistab ka metalit mängides lampvõime.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Locked