Nonii, läheb uue kitarri ( komplekti ) ostuks.
Ad seeria on tore mahedama roki jaoks, aga ta on cubest kehvem kui on vaja "kõvasti distortionit". Ja ma ei tea mis sa arvad aga mulle isiklikult põhjakeeratud transsvõimu toon ei meeldi (nojah seal on see üks 12ax7 ka aga see on rohkem turundustüng)Motu wrote:Aga miks mitte siis Vox AD30VT? Täiesti lubatava hinnaga JA tal on taga power switch, millega on võimalik tema väljaantavaid vatte maha keerata, et saaks ikkagi "põhjakeeratud võimu" tunde kätte. Ning võibolla liialdasin Lamborghiniga, võtame siis Lada ja keskklassi Hyundai?
Odavatest lampvõimudest on veel ibanezi Valbee võimalik valik? ta pidi olema nende 5w lambikate seas kõige "metalima" soundiga.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Isetehtud Germaanium Fuzz Face
Laney LC15R (Marshall JCM800 eelvõimuga)
There aint no rock and roll without glowin' glass!
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
kuubikud on jah is musicus olemas. aga kodus jämmimise jaoks on cube 30 mõttetu minu arust, parem osta odavam ja väga mugavalt kaasas kantav micro. kuigi, kuna raha on siis kõige parem valik oleks kindlasti lambikas. modelleerimine on tore, aga ta ei saa õigele asjale vastu (veel, välja arvatud võibolla vetta ja flextone'i tasemel võimudes)
uued epiphoned on minu arvates liiga kulukas valik, saundi mõttes on palju mõistlikum osta odav 2-3 tonnine korralik second hand pill ja kena lambikas sellega kaasa käima.
uued epiphoned on minu arvates liiga kulukas valik, saundi mõttes on palju mõistlikum osta odav 2-3 tonnine korralik second hand pill ja kena lambikas sellega kaasa käima.
Ibanez SA120(Seymour Duncan Alnico Pro II Bridge, Ibanez AH5 Neck)
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Digitech Bad Monkey
Zoom Hyper Lead HL-01
Järelikult sa ei tea ka, mis on second hand pood.
"Second hand" tähendab inglise keeles kaupa või asja, millel on olnud rohkem kui üks omanik. Käigu see siis autode, riiete või kitarride kohta.
Second hand pood on lihtsalt pood, mis müüb sellist kaupa.
"Second hand" tähendab inglise keeles kaupa või asja, millel on olnud rohkem kui üks omanik. Käigu see siis autode, riiete või kitarride kohta.
Second hand pood on lihtsalt pood, mis müüb sellist kaupa.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.