Oleks vaja leida akustilist vasakukäelise kitarri, mille hind 2000.- krooni lähedale jääb. Ei usu, et nii odava pilli puhul on mõtet lasta kohandada paremakäelise kitarr vasakukäelise omaks..
Käisin täna neli Tartu pillipoodi läbi, kokku leidus neis 3 vasakukäeliste akustilist.
Billy poes oli Stagg SW201LHN 1790.-, kuid neilt oleks võimalik tellida Tallinnast ka üks tiba kallim.. SW203LHBK, mille hind 1990.-
Saviaugus oli üks Vintage hinnaga 2600.-, mille mudeli nime ei mäleta. Esimese pilli jaoks vist natuke kallis mulle..
Liivamäe poes oli 1990.- eest Walden'i N550l, nailonkeeltega.
Arvan, et tahan siiski metallkeeltega kitarri. Paljud soovitavad küll algajale nailonkeeli, kuid pärast oleks vaja nagunii metallile üle minna. Ja see oleks tõenäoliselt suht suur lisakulutus..

Palun ärge hakake rääkima sellest, et targem oleks hakata õppima paremakäeliste kitarril. Mõned aastad tagasi mängisin umbes 6 kuud paremakäeliste omal, kuid see polnud see. Ebameeldiv ja kuidagi väga ebaloomulik oli mängida. Nüüd olen kindlalt otsustanud sõrmitsema hakata vasaku käega..
Kuigi Stagg'i on siin väga palju maha tehtud, arvan ise millegi pärast, et esimeseks pilliks sobiks see SW203LHBK mulle küll..
Ootan siis arvamusi ja soovitusi..