Epiphone Les Paul
-
Pillipoes on küll võimalus 14 päeva jooksul pill tagastada.
Aga ma ei usu et see niisama uisapäisa protseduuur on.
Siis olekski ju põhiliselt nii, et tellid mingi sitaks kallis pilli mängid 13 päeva ja siis annad tagasi
Mingi defekt peaks ikka minumeelest ennem sees olema kui tagastama hakkad.
Aga ma ei usu et see niisama uisapäisa protseduuur on.
Siis olekski ju põhiliselt nii, et tellid mingi sitaks kallis pilli mängid 13 päeva ja siis annad tagasi
Mingi defekt peaks ikka minumeelest ennem sees olema kui tagastama hakkad.
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
- pisikepoiss
Lugesin teie postid läbi ja väga hea, et nii palju positiivseid arvamusi. Eks siis lähiajal püüan tallinnasse minna ja Stanfordis ära proovida see ihaldatud pill. Aga kui ta nii palju kallim on seal, et lausa üle 700 krooni, siis proovin seal ära ja kui meeldib siis tellin Pillipood.ee-st. Pillipood.ee-s on isegi mingi varjant koos Epiphone-i kotiga ja tolle komplekti hind on natuke üle 8000-e, kui ma nüüd ei eksi.
Ikkagi odavam kui Stanfordis pakutakse ja kott ka kaasa. Üle kaheksa tuhandeste ostude korral on Pillipood.ee-st isegi transport üle Eesti tasuta.
Aga noh, kes ei viitsi mu ülemist mula lugeda siis lugege seda : Aitäh informatsiooni eest.
Pisikepoiss
Ikkagi odavam kui Stanfordis pakutakse ja kott ka kaasa. Üle kaheksa tuhandeste ostude korral on Pillipood.ee-st isegi transport üle Eesti tasuta.
Aga noh, kes ei viitsi mu ülemist mula lugeda siis lugege seda : Aitäh informatsiooni eest.
Pisikepoiss
-
- Frusciante
- liivainimene
Pluss see, et garantiiremonti (kui peaks vaja olema) ei teostata Saksamaal (oh seda ajakulu) vaid Tallinnas ja alates septembrist ka Tartus.assassin wrote:ning kui alla saad, siis see mõnesajakroonine hinnavahe pillipood.ee'ga kaalub üles kuni 30päevase ootamise
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Olen proovinud seda epiphone varianti les paulist... just seda sama. Mulle väga meeldis ja endalgi plaanis les paul osta. Just sellise kerega ka. See on liiga ilus lihtsalt. Ja muide epiphonel on vägagi palju pistmist gibsoniga, nimelt on epiphone gibsoni tütarfirma. Aga olen vahetult proovinud peale epiphone les paul standardi ka vintage'i sama varianti. Välimuselt suhteliselt sama, heli üle ka ei oska kurta. Epiphone on võibolla sutsu parem aga vahe on väike. Stanfordis saab epiphone'i proovida ja üle tee saad IS Music teamis ka vintage'it proovida. Ma kaldun arvama et vintage on võibolla pisut odavam aga ma ei tea. Olen ise vintage'i elektroakusti omanik ja väga rahul.
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|www.dwamband.com|
|www.dwamband.com|
MIs Epiphonel siis veel pidi ühist olema?Diktaator wrote:Olen proovinud seda epiphone varianti les paulist... just seda sama. Mulle väga meeldis ja endalgi plaanis les paul osta. Just sellise kerega ka. See on liiga ilus lihtsalt. Ja muide epiphonel on vägagi palju pistmist gibsoniga, nimelt on epiphone gibsoni tütarfirma. Aga olen vahetult proovinud peale epiphone les paul standardi ka vintage'i sama varianti. Välimuselt suhteliselt sama, heli üle ka ei oska kurta. Epiphone on võibolla sutsu parem aga vahe on väike. Stanfordis saab epiphone'i proovida ja üle tee saad IS Music teamis ka vintage'it proovida. Ma kaldun arvama et vintage on võibolla pisut odavam aga ma ei tea. Olen ise vintage'i elektroakusti omanik ja väga rahul.