Epiphone Les Paul

Erinevate firmade pillid
Hybrid Soldier

Post by Hybrid Soldier »

Pillipoes on küll võimalus 14 päeva jooksul pill tagastada.
Aga ma ei usu et see niisama uisapäisa protseduuur on.
Siis olekski ju põhiliselt nii, et tellid mingi sitaks kallis pilli mängid 13 päeva ja siis annad tagasi
Mingi defekt peaks ikka minumeelest ennem sees olema kui tagastama hakkad.
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Goldec

Post by Goldec »

Ei. Võidki lihtsalt niisama tagasi anda, no questions asked.
triipriit

Post by triipriit »

Aga selle teema teema ei ole tagastamisõigus vaid Epiphone Les Paul Standard ;)
Image
Vintage Les Paul V100BB -> Boss GT-6
pisikepoiss

Post by pisikepoiss »

Lugesin teie postid läbi ja väga hea, et nii palju positiivseid arvamusi. Eks siis lähiajal püüan tallinnasse minna ja Stanfordis ära proovida see ihaldatud pill. Aga kui ta nii palju kallim on seal, et lausa üle 700 krooni, siis proovin seal ära ja kui meeldib siis tellin Pillipood.ee-st. Pillipood.ee-s on isegi mingi varjant koos Epiphone-i kotiga ja tolle komplekti hind on natuke üle 8000-e, kui ma nüüd ei eksi.
Ikkagi odavam kui Stanfordis pakutakse ja kott ka kaasa. Üle kaheksa tuhandeste ostude korral on Pillipood.ee-st isegi transport üle Eesti tasuta.

Aga noh, kes ei viitsi mu ülemist mula lugeda siis lugege seda : Aitäh informatsiooni eest.

Pisikepoiss
Hybrid Soldier

Post by Hybrid Soldier »

Goldec wrote:Ei. Võidki lihtsalt niisama tagasi anda, no questions asked.
Oled kogenud enda peal?
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Frusciante

Post by Frusciante »

Stanfordis võib kallim olla, aga natuke vast saab alla ka, kui müüjaga rääkida. :P
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
assassin

Post by assassin »

ning kui alla saad, siis see mõnesajakroonine hinnavahe pillipood.ee'ga kaalub üles kuni 30päevase ootamise ;)
Goldec

Post by Goldec »

Hybrid Soldier wrote:
Goldec wrote:Ei. Võidki lihtsalt niisama tagasi anda, no questions asked.
Oled kogenud enda peal?
Ei, aga millalgi lugesin seda pillipoe lehelt.
liivainimene

Post by liivainimene »

assassin wrote:ning kui alla saad, siis see mõnesajakroonine hinnavahe pillipood.ee'ga kaalub üles kuni 30päevase ootamise ;)
Pluss see, et garantiiremonti (kui peaks vaja olema) ei teostata Saksamaal (oh seda ajakulu) vaid Tallinnas ja alates septembrist ka Tartus.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Paul, Les

Post by Paul, Les »

samasuguse pilli, kusjuures täpselt samasuguse tellisin mina saksamaalt koos marshalli 15w comboga ms15dfx või midagi sellist peaks olema - pole praegu eestis, ei oska täpset nime kirjutada. kitarr oli umbes 6900EEKi aga combo hinda ei mäleta praegu.
Diktaator

Post by Diktaator »

Olen proovinud seda epiphone varianti les paulist... just seda sama. Mulle väga meeldis ja endalgi plaanis les paul osta. Just sellise kerega ka. See on liiga ilus lihtsalt. Ja muide epiphonel on vägagi palju pistmist gibsoniga, nimelt on epiphone gibsoni tütarfirma. Aga olen vahetult proovinud peale epiphone les paul standardi ka vintage'i sama varianti. Välimuselt suhteliselt sama, heli üle ka ei oska kurta. Epiphone on võibolla sutsu parem aga vahe on väike. Stanfordis saab epiphone'i proovida ja üle tee saad IS Music teamis ka vintage'it proovida. Ma kaldun arvama et vintage on võibolla pisut odavam aga ma ei tea. Olen ise vintage'i elektroakusti omanik ja väga rahul.
| Vintage VEC350 | Musima 1657 | Maria Rhythm (Lunatšarski)| Marshall MS 15 Stack | Marshall The Compressor ED-1 | Marshall Bluesbreaker BB-2 | Marshall Echohead EH-1 | Marshall Regenerator RG-1 | Morley Little Alligator |
|
www.dwamband.com|
insane

Post by insane »

küsiks ka ühe küsimuse siis..
mis vahe on epi LP special 2-l ja standardil?

peale vaadates on jah erinevad, aga hinnavahe on ka ja pappi koguaeg ei saja.. niiet kuna ma nagunii hull algaja olen, siis yeh.. põhimõtteliselt, kumb parem on ja kui palju parem? :roll:
svennus

Post by svennus »

Diktaator wrote:Olen proovinud seda epiphone varianti les paulist... just seda sama. Mulle väga meeldis ja endalgi plaanis les paul osta. Just sellise kerega ka. See on liiga ilus lihtsalt. Ja muide epiphonel on vägagi palju pistmist gibsoniga, nimelt on epiphone gibsoni tütarfirma. Aga olen vahetult proovinud peale epiphone les paul standardi ka vintage'i sama varianti. Välimuselt suhteliselt sama, heli üle ka ei oska kurta. Epiphone on võibolla sutsu parem aga vahe on väike. Stanfordis saab epiphone'i proovida ja üle tee saad IS Music teamis ka vintage'it proovida. Ma kaldun arvama et vintage on võibolla pisut odavam aga ma ei tea. Olen ise vintage'i elektroakusti omanik ja väga rahul.
MIs Epiphonel siis veel pidi ühist olema?
J.

Post by J. »

Diktaator wrote:Ja muide epiphonel on vägagi palju pistmist gibsoniga, nimelt on epiphone gibsoni tütarfirma.
pistmist võib ju olla aga sarnast pole küll suurt midagi. ei tasu sellest liiga innustusse sattuda.
pillid on siiski väga erinevad
blackened

Post by blackened »

tagasisaatmise kohta seda, et tõesti saab lihtsalt tagasi saata, ilma et mingit viga oleks.
ma ostsin koos kidraga sealt ploki...aga mulle absoluutselt ei meeldinud see hääl, mis plokk tegi ja saatsin lihtsalt tagasi oligi korras, sain ploki raha tagasi.
Locked