Väga meeldivad Hendrix, Zeppelin ja Ac/Dc, nii palju kui uurinud olen siis kõik vennad kasutasid eri pille... Endale muidu meeldiks strato ja midagi sellist hakkas silma kah - http://www.thomann.de/gb/fender_60s_cla ... _rw3sb.htm . Rääkige pillist või soovitage midagi - maximum mis välja pigistan on umb 10000 eeku...
Sooviks nõu...
-
HankyDoodle
Sooviks nõu...
Pmst olen suht algaja, ja akust ei pakkunud väga lõbu. Sooviks osta elektrikat... Tahaks mängid rocki ja ainult rocki (natuke vanemt) pmst
.
Väga meeldivad Hendrix, Zeppelin ja Ac/Dc, nii palju kui uurinud olen siis kõik vennad kasutasid eri pille... Endale muidu meeldiks strato ja midagi sellist hakkas silma kah - http://www.thomann.de/gb/fender_60s_cla ... _rw3sb.htm . Rääkige pillist või soovitage midagi - maximum mis välja pigistan on umb 10000 eeku...
- Terminaator
- Kirveraidur
Miks siis seda foorumit üldse vaja on? Paneme hoopis esilehele suurelt kirja " mine poodi ja proovi"?Kirveraidur wrote:Ei tasu vast seda asja ajada nii stiilikastil põhinevaks - ehk on asjaosalisel targem lihtsalt igasuguseid pillitüüpe proovida ja leida see heli, mis meeldib kõrval, mitte selline, mida "60ndatel Jimmy Page tegi".
-
HankyDoodle
Single coil helipea(3 tükki):

Teeb sellist ergast ja puhast häält, väga hea puhta muusika mängimiseks. Ei ole nii distortionisõbralik kui humbucker, aga näiteks Jimi Hendrix mängis enamasti single-coilidega varustatud Stratidega ja tegi vägagi käredat häält.
Humbucker:

Teeb "paksemat ja soojemat" häält, väga distortionisõbralik, aga saab ka puhast kraami väga edukalt mängida.
Need on siis põhilised erinevused.

Teeb sellist ergast ja puhast häält, väga hea puhta muusika mängimiseks. Ei ole nii distortionisõbralik kui humbucker, aga näiteks Jimi Hendrix mängis enamasti single-coilidega varustatud Stratidega ja tegi vägagi käredat häält.
Humbucker:
Teeb "paksemat ja soojemat" häält, väga distortionisõbralik, aga saab ka puhast kraami väga edukalt mängida.
Need on siis põhilised erinevused.
-
HankyDoodle
- liivainimene
Äkki vahelduse jaoks?
Humbucker pole singlist parem, et singlitega pill vajaks tingimata vahetust humbuckeritega pilli vastu, ta on lihtsalt teistsugune.
Minu esimene pill oli ka ainult singlitega, teise ostsin humbuckeritega, aga mängin ikka mõlemaga. Sõltub sellest, mida.
Humbucker pole singlist parem, et singlitega pill vajaks tingimata vahetust humbuckeritega pilli vastu, ta on lihtsalt teistsugune.
Minu esimene pill oli ka ainult singlitega, teise ostsin humbuckeritega, aga mängin ikka mõlemaga. Sõltub sellest, mida.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Ta vist mõtles, et ostab sellise, millel mõlemad peal. BTW, Fat Strat on ikkagi Stratocaster, lihtsalt sillahumbuckeriga.liivainimene wrote:Äkki vahelduse jaoks?