Floyd Rose
- Terminaator
- Terminaator
- Terminaator
- Terminaator
-
mul on kõige hullem variant kitarrist mis olla saab, saksamaalt pimesi tellitud odav harlibenton (HBR XXK, jumala pull mudel muide, ma pole sellist kerekuju kusagil mujal näinud), aga floyd rose on peal, häälestub kenasti kui vedrud keelte järgi korralikult paika pingutada, püsib odava pilli kohta mõistlikult hääles ja ma olen väga rahul, ei usu et 2,5k eest parema pilli oleks saanud kuskilt.
aga selline küsimus on, et... ma muidu FRi tööpõhimõtet jagan, aga ma pole kunagi aru saand, mis nende kaela peal olevate poltide idee on. et häälestamise jaaks keeran lahti, ja siis pärast keeran kinni et kangitades keeled pingutite juurest kaasa ei veniks vms?
aga selline küsimus on, et... ma muidu FRi tööpõhimõtet jagan, aga ma pole kunagi aru saand, mis nende kaela peal olevate poltide idee on. et häälestamise jaaks keeran lahti, ja siis pärast keeran kinni et kangitades keeled pingutite juurest kaasa ei veniks vms?

- Terminaator
- Terminaator
-
Mul on selline mure, et ma ostsin endale floyd rosega kitarri ja kui ma keeli hakkasin vahetama tuli välja et
algupärastel keeltel ei olnud neid jubinaid mis keeli ilma floyd roseta kitarridel kere küljes hoiavad?
Kas ma pean uutel keeltel need küljest ära lõikama???
Ja veel tahaks teada kuidas keelte pikkused saab paika panna?????
kitarr on dean guitars ml 79 fcbk.
algupärastel keeltel ei olnud neid jubinaid mis keeli ilma floyd roseta kitarridel kere küljes hoiavad?
Kas ma pean uutel keeltel need küljest ära lõikama???
Ja veel tahaks teada kuidas keelte pikkused saab paika panna?????
kitarr on dean guitars ml 79 fcbk.
ESP F50 ja DEAN GUITARS ML 79 FCBK ja FENDER FRONTMAN 212R ja ZOOM G2