Floyd Rose

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
Locked
Kert

Post by Kert »

harjutamine teeb meistriks :lol:
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Terminaator

Post by Terminaator »

Ma parem lasen oma kitarrile uue FR peale käiata :)
Sander.S

Post by Sander.S »

kuulge tõesti kas kellelgi mingit nõuannet pole-ma ei saagi enam yltse enda kidra häälde, kas seda kiiremini ei saa või lihtslt peangi alt yles häälestama kuni see häälde läheb
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
Terminaator

Post by Terminaator »

Sander.S wrote:kuulge tõesti kas kellelgi mingit nõuannet pole-ma ei saagi enam yltse enda kidra häälde, kas seda kiiremini ei saa või lihtslt peangi alt yles häälestama kuni see häälde läheb
No niikaua jah. Või kui see ei aita lase vedrusid lõdevamaks, või keera rohkem peale. Oleneb kuhu poole sul häälest ära läheb.
Kert

Post by Kert »

tal seisab see hääles aga häälestamisega läheb kaua aega lihtsalt...

selle vastu ei aitagi muu kui harjutamine.. eks kunagi hakkab kiiremini ka minema
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Terminaator

Post by Terminaator »

Nojah seda küll. Kuid minuteada pillipoodides kas mitte ei müüda selliseid asju mis sinna vahele saab toppida näiteks keelte vahetusel?. :oops:
served

Post by served »

on küll jah, need on uutel pillidel kaasas ka. Aga nendega panekut tuleb ka harjutada
Hi-Gain

Parandan kitarre!
Ehitan efektiplokke.(vooluallikad, looperid, butiik)
Teema: http://www.rada7.ee/?s=f&k=7&id=45308
Koduleht: http://amest.edicypages.com/
Sander.S

Post by Sander.S »

noh ma siis lähen millalgi poodi, sest ma häälestasin terve päev eile ja asi lõppes sellega et mul läks kõige peenem keel katki ja niiimodi et tagasi ka panna ei saa :cry:
Sterling by Music Man Axis AX40, Line 6 Spider III 15, MXR Phase90 (Custom Shop), SansAmp GT2

Counterwise on sigahale
d4v3

Post by d4v3 »

Pmst sellistel odavama otsa Ibanezidel ei ole sellel Floyd Rosel suuremat mõtet, selle võib seadistamisega paika saada aga siiski kuluvad selle liikuvad metallosad kiiresti läbi ja sild ei balansseeru enam korralikult. Need osad ei ole jälle kõik eraldi vahetatavad. Ma oman ka Floyd Rose tüüpi sillaga Ibanezi (RG350EX) ja ma ei saanudki seda jämedamate keeltega (11-50) paika seadistatud. Ise otsustasin FR'i blokeerimise kasuks.
elektri

Post by elektri »

kurat, mis ma tähele panin. seal on vahe, kas sa häälestamise ajal (istudes) hoiad pilli maaga risti või siis lamad kuskil voodi peal pool selili, kui häälestad fr pilli. ja täitsa kobakas vahe on :) fr on ise nii raske, et kui maaga risti ei ole, tõmbab keeled rohkem pingule.
muidugi ei või ühe keele häälestamise ajal teiste keelte pihta ka minna :)
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
J.

Post by J. »

siit lugedes tundub see FRi häälestamine eriline raketiteadus. veider, et mul pole ei FR ega ka Kahleri häälestamisega kunagi mingeid probleeme olnud.
VintageLP

Post by VintageLP »

Siis kui sul on FR-i tööpõhimõte selge siis ei tohiks see erilisi raskusi valmistada.

Sander.S mis keeled sul on ja palju vedrusi sul seal taga on?
Sander.S

Post by Sander.S »

mul on kom vedru ja 0.09 suurusega keeled -kõik täpselt nagu algselt oli pandud

Counterwise on sigahale
Terminaator

Post by Terminaator »

Palju Floyd'i vahetamine koost töökuludega maksma võib minna??? Seda, et FR maksab ~5k ma tean. Kuid ma mõtlen, palju pillimeister oma rahakotti sellepealt toidab?
d4v3

Post by d4v3 »

Terminaator wrote:Palju Floyd'i vahetamine koost töökuludega maksma võib minna??? Seda, et FR maksab ~5k ma tean. Kuid ma mõtlen, palju pillimeister oma rahakotti sellepealt toidab?
See on juba iga pillimeistri enda südametunnistuse asi, kontakteeru.
Locked