Ibanez

Erinevate firmade pillid
Hybrid Soldier

Post by Hybrid Soldier »

Eriti odavalt müüb seda Ibanezi ikka.
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Flanker

Post by Flanker »

creative wrote:Ibanez GRX-170 ja Ibanez RG 270 R. Kumb parem pill on?

EDIT: Ibanez GRX 170, http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=44439027 oli väike mõte sealt osta.

Ibanez RG 270 R - keegi oskab selle pilli kohta midagi öelda?

Ibanez RG 370 B, mida siin foorumis müüakse.

Need kolm pilli on vist sõelale jäänud nüüd. Rääkige palun hinna/kvaliteedi suhtest. Sümpaatse mulje on jätnud esimene, sest minu kui algaja eeliseks on see et puudub floyd rose.

Suured tänud.
Mul endal esimese pillina RG370DXBK, ja olgem ausad, pole see nüüd eelis midagi, et floyd puudub. Mulle näidati korra ette kuidas selle asjaga toimetada ja sellest ajast pole iial probleeme olnud, ning ülihästi püsib sellegipoolest hääles. Suht lõbus asi see floyd rose iseenesest kah :P
Selle hinna eest, mis siin ühes teises teemas seda kidra müüdi (natukene vanem variant küll, kuid pohui kui sa algaja oled), on sitaks hästi saadud, soovitan soojalt kaaluda sul seda.
creative

Post by creative »

http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic ... 88&start=0
Seda mõtled?

aga oskab keegi äkki veel midagi toredat lisada?
Flanker

Post by Flanker »

elektri

Post by elektri »

endal inbanez JEM555WH ja olen väga rahul, ikka sitaks.
ise samas palju erinevaid pille pole proovinud, aga olen kuulnud, et odav ibanez pidi sitt olema, kallis aga väga hea.
Ärge tulistage pianisti, ta teeb kõik, mis suudab.
gitara

Post by gitara »

elektri wrote:endal inbanez JEM555WH ja olen väga rahul, ikka sitaks.
ise samas palju erinevaid pille pole proovinud, aga olen kuulnud, et odav ibanez pidi sitt olema, kallis aga väga hea.
Sitt ei ole öige söna - Ibanezil on oma teatud tase, millest allapoole isegi köige odavamaid pille ei lasta.
MadCat

Post by MadCat »

Mul on Ibanez GSA60 :D
Esimene kidra ja ma olen täiega rahul!
Tellisin thomann.de'st. Ainuke asi mis puudu on, on mingi parem tremolo süsteem (Floyd näiteks :D). A noh...praegu õpin põhiasjad ära ja mingi 5+ aasta pärast investeerin raha proffimasse kitarri :D

PS: Kui ei tea kuidas välja näeb, siis klikki SIIA!! :D
italyman

Post by italyman »

Mis te selle kidra kohta ütlete ? On hea pill ?
IBANEZ
GRG170DX-BKN
skateweb

Post by skateweb »

Mul küsimus üldse selle ibanez s seerja tremolo kohta. To peaks mingite laagrite peal olema. Üritasin netist juurde infi otsida aga ei leidnud. Endal on rg320 helipead vahetatud.
liivainimene

Post by liivainimene »

http://www.jemsite.com/news/edge2003/
Keri sealt alla kuni ZR Tremoloni, seal on juttu ja pilte ka.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
skateweb

Post by skateweb »

Nii et ta on kah siiski "floating" sild nagu ma aru sain? ja kui keel katki läheb siis jääb pill enamvähem häälde.
liivainimene

Post by liivainimene »

Selles peaks idee olema jah.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
italyman

Post by italyman »

mis arvate siis sellest ?
Ibanez GRG170DX-BKN
Hurricane

Post by Hurricane »

italyman wrote:mis arvate siis sellest ?
Ibanez GRG170DX-BKN
Kui viitsid, siis paar lehte eespool on midagi kirjas selle pilli kohta, otsisin ka mina siis oma esimest pilli.

Nüüdseks on too pill mul olnud üks aasta ning lagunenud pole, ei ole ka seda oma toast kuhugi välja vedanud. Pill seisab siiamaani väga hästi hääles, elektroonika on korras, nupud töötavad.

Nuriseda võiks helipeade ja tremolo kallal. Kaelapoolne helipea on veidi tuhm ning väga bassine, keskmist(single coil) helipead kasutan vaid cleani mängimisel ning selleks sobib ta üpris hästi ning enamus ajast mängin just roobipoolse helipeaga kuna sellel on treble ja bass rohkem tasakaalus, ei ole liiga bassine. Tremolo on kõige algelisem ning ei ole väga mõtet seda kasutada, kuna ulatus on väike ja pole ta eriti vastupidav ka.

Minu arvamus võib olla aga subjektiivne kuna mängin enamasti vaid metalit, kuid kuna sellel kidral on kaks humbucker tüüpi helipead, siis võib ju ta metal sugemetega kitarriks lugeda. Samas algul ei teinud mina pillidel mingit erinevust. Esmalt tuleks kitarrimäng selgeks õppida ja alles siis tekivad eelistused.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

skateweb wrote:Nii et ta on kah siiski "floating" sild nagu ma aru sain? ja kui keel katki läheb siis jääb pill enamvähem häälde.
Ma võin küll eksida, kuna Floyd Rose tüüpi tremolotega väga kursis ei ole, aga kas neil polnud just see probleem, et kui üks keel katki läheb, on ka ülejäänud kohe häälest ära? Sest sild ja tremolovedrud on ju timmitud kuue keele pinge jaoks. Kui üks keel katkeb, peaksid vedrud tremolo kerele lähemale tõmbama, ülejäänud keeled saavad vähe suurema pinge alla ning lähevad häälest ära. Vähemalt on mulle selline jutt kuskil silma jäänud. Keegi teadjam võiks omadest kogemustest öelda, kuidas on.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Locked