Ibanez

Erinevate firmade pillid
Locked
Andre
Moderaator

Ibanez

Post by Andre »

Ibaneze Pillid!

Ibanez RGT320Q - Hind 39000.-
Image
Ibanez S470DXQM - Hind 11000.-
Image
Ibanez S470IB - Hind 9900.-
Image
Ibanez GRG270B-JB - Hind 5400.-
Image
Ibanez EXR170 - Hind 4880.-
Image
Last edited by Andre on 19 Mar 2006, 18:13, edited 2 times in total.
seldon

Post by seldon »

NO teeme otsa lahti siis, endal Ibanez GRG270B-JB ja täiesti rahul selle pilliga, alguses pidin nati keeli kruttima, aga muidu teeb head saundi.
Please excuse Jimmy for being. It wasn't his fault.
weatherproof

Post by weatherproof »

endal ibanezi bass gaxb150. olen rahul. Aga oskab keegi midagi Ibanez K5-e kohta öelda ja kust seda üldse saada ja mis selle hind olla võiks?
Guest

Post by Guest »

mul ibanez gio. olen väga rahul saund on ilus ja pillil mingeid probleeme pole
liivainimene

Post by liivainimene »

Külaline, et sa teaksid, Gio ei ole mudeli nimi, see tähistab kõiki Ibaneze odavaid pille. Mudelinimed on G**** Giode puhul, näiteks GAX30

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
taimz

Post by taimz »

weatherproof wrote:endal ibanezi bass gaxb150. olen rahul. Aga oskab keegi midagi Ibanez K5-e kohta öelda ja kust seda üldse saada ja mis selle hind olla võiks?
K5-te saab Saviaugust ma pakun hind peaks olema kusagil 10+ tuhat eeku.
Hurricane

Post by Hurricane »

Tervist, oleks vaja nüüd veidi infot - kas keegi oskab öelda kumma kasuks otustada, kas selline Ibanez http://www.muusikariistad.com/product_i ... ducts_id=2 või hoopis Fender http://www.muusikariistad.com/product_i ... ucts_id=57

Mõlemad on sama hinnaga, kuid endal puudub kogemus, ei tea mida valida.
TnX

Post by TnX »

Well, fenderiga pole sellel viimasel küll eriti midagi pistmist (peale kuju ja emafirma). Tegelikult on tegu Squieriga.

Mina isiklikult seniajase kogemuse põhjal valiksin Ibanezi. Viimased 2 ibanezi on korralikud olnud ja kõik proovitud ibanezid on toimivad olnud. Suhteliselt kindla peale minek minu silmis. Lõpuks otsustab ikkagi ära see, et kumb sulle rohkem meeldib. Proovi mängida mõlemat, poodides peaks olema samasuguseid või analooge. Milline kaelakuju sulle endale rohkem meeldib - see valigi.

Muusikastiili mängimisest on vist veel vara rääkida. Mis tüüpi helipead jms, ühel on humbuckerid(rohkem karmima kraami jaoks), teisel aga singelcoilid ( cleanim värk ja blues jms, kõlbab ka metali mängimiseks [iron maiden näiteks]). Aga noh, niikuinii vahetad tulevikus kitarri välja. Seda ma tegelikult väita ei saa, võibolla on see sul juba mitmes kidra ja nüüd tahad valida endale "seda õiget."
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Hurricane

Post by Hurricane »

Nii, käisin eile saviaugus ja proovisin Ibanez GRG170DX ning SA120. Minu üllatuseks oli viimase hind tõusnud 5000.-ni ja GRG170DX oli hinnatud 3500.- peale. Mõlemad tundusid head, kuid kuna olen algaja ning ostan alles oma esimest pilli, seega ei osanud küll mingit moodi eristada 10k-st pilli 3k-sest.

Arvan, et ostan GRG170DX ära.
Terminaator

Post by Terminaator »

Image
Ibanez GRG MIKRO BKN. IBANEZ GRG Mikro BKN, 3/4 size (scale: 56,5 cm), nato body, maple neck, rosewood fretboard, 24 frets, shark tooth inlays, fixed bridge, humbucker pickups: STD1 (neck) STF 2 (bridge). colour: black night, incl. fashion gigbag

Mingi normaalne pill?
Morgoth

Post by Morgoth »

Terminaator wrote:Image
Ibanez GRG MIKRO BKN. IBANEZ GRG Mikro BKN, 3/4 size (scale: 56,5 cm), nato body, maple neck, rosewood fretboard, 24 frets, shark tooth inlays, fixed bridge, humbucker pickups: STD1 (neck) STF 2 (bridge). colour: black night, incl. fashion gigbag

Mingi normaalne pill?
Ei ole.
Frusciante

Post by Frusciante »

No, kui te üldse kidrasid ei kiida, siis võiks need miinused ka panna siia mis sulle ei meeldi selle juures. Muidu on ju täiesti mõttetu öelda "ei ole". :?
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
ddes3
Moderaator

Post by ddes3 »

Frusciante wrote:No, kui te üldse kidrasid ei kiida, siis võiks need miinused ka panna siia mis sulle ei meeldi selle juures. Muidu on ju täiesti mõttetu öelda "ei ole". :?
Noo... äkki ütleb sulle juba midagi see:
Ibanez GRG MIKRO BKN. IBANEZ GRG Mikro BKN, 3/4 size (scale: 56,5 cm)
LUGEGE! ;)
Peace!
Kirveraidur

Post by Kirveraidur »

Mine tea, äkki on tulevane omanik ka selline 3/4 itaallaslikus suurusjärgus inimene. :D

Washburn archtop > VoxAC30
Roki

Post by Roki »

Hurricane wrote:Mõlemad on sama hinnaga, kuid endal puudub kogemus, ei tea mida valida.
Ma võin küll oma võhiklikusega eksida, aga minu arvates seisneb vahe selles, et ibanezil on humbuckerid ning stratocasteril või milline fender see oli, tal on single coil helipead. Ehk Ibaneziga on sul parem metalit ja midagi sellist mängida ning fenderiga bluesi ja midagi rahulikumat, kus oleks vaja kitarr rääkima panna ja sealt iseloomulike helisi välja pressida.

Ise olen plaaninud osta Ibanezi RG Tremolo seeriast ja ma ei tea, kas valida RG350 DX WH või RGT42 DX BP.
Last edited by Roki on 20 Jun 2006, 00:13, edited 1 time in total.
Locked