interneti pillipoed

Erinevate firmade pillid
kitarripoiss

Post by kitarripoiss »

Aga kas kellelgi teist on kogemusi USA-st tellimisega? Vaatan usa neti poodidest seda tohutut valikut ja ülimadalaid hindu ning olen kurb, et ma eestis elan :cry:. Tahaks väga tellida midagi eksootilist, mida teistel siin pole aga ei julge, sest ei tea mis toote hinnale ja saatmiskuludele juurde tuleb. Olen kuulnud midagi tollimaksust.

Selline lehekülg nagu music123.com saadab kauba päris mõistliku dollari summa eest otse eestise ja näiteks guitarcenter.com kus saaks netikulleri kaudu tellida. Kuigi netikulleri hinnakalkulaator viskab küll päris kirve hinna ette.

Nii et kas keegi teab kas selline ettevõtmine tasub ära.
Oleksin väga tänulik teie kogemuste ja teadmiste eest.
WqEst

Post by WqEst »

ise pole tellinud, aga tean kahte juhust, kus on usast tellitud üks pill, aga on saadetud 2 :lol: ei tea, kas see on mingi kokkusattumus või.. ? :D

aga saksa poodidest pole nad märkimisväärselt odavamad midagi.. (või? :roll: )
kitarripoiss

Post by kitarripoiss »

Poehinnad tunduvad küll madalamad, sest usas on dollarites sama palju või isegi vähem kui saksamaal eurodes ja dollari väärtus on ju väiksem. Aga just valik on mitmekesisem.

Kaks pilli saada pole ka kehva :). Kas ta pidi ka mõlema eest maksma?
WqEst

Post by WqEst »

kitarripoiss wrote: Kaks pilli saada pole ka kehva :). Kas ta pidi ka mõlema eest maksma?
jah, ja arveid on ka kaks.. ja kui kahte identset pilli ei taha endale osta, siis hakka jamama, et ühte instrumenti tagasi saata..

veelkord: see ei pruugi mingi reegel olla, vahest lihtsalt kokkusattumus :)

ja veel. thomann.de's on valik küll päris suur, minul igatahes ei ole veel midagi leidmata jäänud sealt...
Faded
Moderaator

Post by Faded »

kitarripoiss wrote:Poehinnad tunduvad küll madalamad, sest usas on dollarites sama palju või isegi vähem kui saksamaal eurodes ja dollari väärtus on ju väiksem. Aga just valik on mitmekesisem.
USA-st ostes tulevad saatekulud suuremad, ning pead maksma ka tollimakse. Saksamaalt tellides tollimakse pole (Euroopa Liidu maa ju puha).
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
Marko

Post by Marko »

Väike OT

Kas kellelgi ei ole lähiajal plaani Thomannist midagi tellida? Ise sooviks tellida aga paki väärtus pole nii suur, et maksta veel 25 Euri saatmiskulusid. Mitmekesi tellides saaks postikulud ära jagada ja tuleks vähe odavam :wink:
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ma ühineks küsimusega. Oleks ka paari pisikest asja vaja tellida.
Laur.

Post by Laur. »

Mina ka. Muidugi oleneb, kui kiiresti asjad liiguvad jne, sest lähen juunis saksamaale ja emaisa vana klassivend elab seal, ning oleks väga mugav tema aadress panna ja siis selt läbi minna ja pakk kätte saada :) Kui tellimine toimuks nii, et pakk oleks käes enne 3 juunit, siis oleks ka osaline.
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
Marko

Post by Marko »

Minul on selles suhtes ükskõik, sobib ükskõik mis aeg.
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Ma tellin endale järgmine nädal ühe headi ja cabineti thomannist.
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Teen eraldi teema selle jaoks Muude Teemade alla, arutame seal edasi.

Edit: http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=4385
hannesp

Post by hannesp »

Päris nii see asi ikka pole, et tellid thomannist hunniku kraami ja saatmiskulud ei muutu. Mõni aeg tagasi sai sealt tellitud mulle kidra ja sõbrale väiksemat sorti kõlarid... :roll: mingi asi oli vist veel... Transa läks 40 euri. Teine kord sai tellitud 2 kidra, 2 võimu (15W ja 10W), transa 50 euri.
Laur.

Post by Laur. »

Igal juhul tuleb endale odavam, kui mitme inimese vahel kulud ära jagada.
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
liivainimene

Post by liivainimene »

Millal oli "mõni aeg tagasi"?
Selle nn "flatrate" kehtestamine ei olnud minu mälu järgi väga ammu. Praegu ütleb nende leht selgelt "You always pay 25.00 EUR shipping fee - no matter how much you order."
Kui mingi üle kaalu läheb vms, siis võivad mingid asjad tekkida, aga üldiselt saadetakse kitarrid nagunii eraldi pakkidena, siis peaks max kaal mõlemale eraldi kehtima.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
hannesp

Post by hannesp »

2005a veebruaris sai esimene tellimus tehtud. Teine sama aasta varasuvel.
Locked