Martra
interneti pillipoed
interneti pillipoed
Ma olen mõelnud, et kuidagi kalliks läheks tallinnasse sõitmine ja sealt pilli toomine, sest ise elan saaremaal. Niisiis mõtlesin ma et kui palju on internetis pillipoode kust saaks elektrikitarre ja võimendeid. Oleks hea kui lehekülg oleks eesti keeles. Kindlasti peaks kaup tulema eestist. Kas keegi oskab soovitada interneti tellimiskohti peale pillipood.ee
Martra
Martra
miks peab eesti keeles olema ja miks eesti sait???
inglise keelt ei oska või?
peale pillipoe ei olegi ju! mingi koht oli, aga sealt tellimine on sama mis lihtsalt raha põlema panemine.
odavam tuleb tallinnasse järele minna kui pillipoest tellida igal juhul! thomannist või tellida ki tahad.
thomann.de
inglise keelt ei oska või?
peale pillipoe ei olegi ju! mingi koht oli, aga sealt tellimine on sama mis lihtsalt raha põlema panemine.
odavam tuleb tallinnasse järele minna kui pillipoest tellida igal juhul! thomannist või tellida ki tahad.
thomann.de
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
- Terminaator
- Terminaator
kokkuvõttes tuleb odavam sealt osta. Aja küla rahvas kokku ja tellige kõik koos omale kitarrid ja muud pahnamartra wrote:Seda arvan mina ka, Sest vaevalt nad hakkavad mitme masinaga asju kohale toimetama. Ikka ühega ma arvan. Tegelikult ma ei usu et hind odavamaks läheks aga ega vist kallimaks ka ei lähe.
- liivainimene
Kui asjade hind on juba kuskil 4-5 tuhat, siis tuleb Thomannist ostmine odavam kui pillipood.ee'st, isegi koos kõigi transakuludega. Rääkimata sellest, et Thomanni saatmisaeg on 4-6 tööpäeva pillipoe "14 - 30 päeva" vastu.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- Terminaator
- liivainimene
Thomannist tellides võidad GT-8 kuskil 500 krooni võrreldes pillipoega.
Teine asi on, et otsi mõni sõber, kes eksootilist pillikraami tahab, tehke transakulud pooleks, siis on eriti tore.
Ja pillipood.ee korduvate küsimuste rubriik ütleb otse "14-30"
Teine asi on, et otsi mõni sõber, kes eksootilist pillikraami tahab, tehke transakulud pooleks, siis on eriti tore.
Ja pillipood.ee korduvate küsimuste rubriik ütleb otse "14-30"
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- liivainimene
Kaup tuleb Saksamaalt. Ja kui hindu vaatad, vaata kindlasti lehe saksakeelset versiooni, inglisekeelses on odavamad hinnad, aga meile kehtivad saksakeelse lehe omad (käibemaksuasjad). Ja postikulu Eestisse on täpselt 25€ sõltumata kauba hulgast. Võid veel 30 krooni EU-pangamakse tasu juurde arvata (krediitkaardiga makstes jääb see ka ära) ja ongi kõik, kogu hind.