interneti pillipoed

Erinevate firmade pillid
martra

interneti pillipoed

Post by martra »

Ma olen mõelnud, et kuidagi kalliks läheks tallinnasse sõitmine ja sealt pilli toomine, sest ise elan saaremaal. Niisiis mõtlesin ma et kui palju on internetis pillipoode kust saaks elektrikitarre ja võimendeid. Oleks hea kui lehekülg oleks eesti keeles. Kindlasti peaks kaup tulema eestist. Kas keegi oskab soovitada interneti tellimiskohti peale pillipood.ee

Martra 8)
tikut6mme

Post by tikut6mme »

miks peab eesti keeles olema ja miks eesti sait???
inglise keelt ei oska või? :?
peale pillipoe ei olegi ju! mingi koht oli, aga sealt tellimine on sama mis lihtsalt raha põlema panemine.
odavam tuleb tallinnasse järele minna kui pillipoest tellida igal juhul! thomannist või tellida ki tahad.
thomann.de
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
martra

Post by martra »

Tegelt oskan küll enamvähem aga kas siis inglismaalt või sellisest kohast liiga kalliks ei lähe :lol:
Kui tead inglisekeelseid lehekülgi siis ütle mõni. :)
Terminaator

Post by Terminaator »

Kujuures mida rohkem kola tellid, seda odavam peaks nagu ta olema.
martra

Post by martra »

Seda arvan mina ka, Sest vaevalt nad hakkavad mitme masinaga asju kohale toimetama. Ikka ühega ma arvan. Tegelikult ma ei usu et hind odavamaks läheks aga ega vist kallimaks ka ei lähe.
tikut6mme

Post by tikut6mme »

www.thomann.de

Sealt valid english.
Postikulu on 25EUR, vahetpole kas tellid 1-, 3- või 30 kitarri!
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
Terminaator

Post by Terminaator »

martra wrote:Seda arvan mina ka, Sest vaevalt nad hakkavad mitme masinaga asju kohale toimetama. Ikka ühega ma arvan. Tegelikult ma ei usu et hind odavamaks läheks aga ega vist kallimaks ka ei lähe.
kokkuvõttes tuleb odavam sealt osta. Aja küla rahvas kokku ja tellige kõik koos omale kitarrid ja muud pahna :D
liivainimene

Post by liivainimene »

Kui asjade hind on juba kuskil 4-5 tuhat, siis tuleb Thomannist ostmine odavam kui pillipood.ee'st, isegi koos kõigi transakuludega. Rääkimata sellest, et Thomanni saatmisaeg on 4-6 tööpäeva pillipoe "14 - 30 päeva" vastu.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
MadCat

Post by MadCat »

liivainimene wrote:Thomanni saatmisaeg on 4-6 tööpäeva pillipoe "14 - 30 päeva" vastu.
Khmm...ei...lihtsalt 30 päeva vastu :roll: suuremal määral vähemalt, ehk on erandeid :D
Terminaator

Post by Terminaator »

Mul plaan endale soetada Thomannist Boss GT-8. Loodetavasti tuleb kasulik. Kuid eks näis kuidas rahaga on võimalik, et tellib muud pahna sealt veel.
liivainimene

Post by liivainimene »

Thomannist tellides võidad GT-8 kuskil 500 krooni võrreldes pillipoega.
Teine asi on, et otsi mõni sõber, kes eksootilist pillikraami tahab, tehke transakulud pooleks, siis on eriti tore.
Ja pillipood.ee korduvate küsimuste rubriik ütleb otse "14-30"

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
martra

Post by martra »

Hähh, :roll: see pillipood.ee 30 päeva saatmisaeg on küll kahtlane. Mina elan saaremaal kuid mul läks paki tulemiseni üle 1 kuu.
martra

Post by martra »

Muide ma vaatasin seda thomanni lehekülge. päris odavalt saab asjad kätte, aga kas see on tõsi et posti kulu nii vähe on. kui see tegelikult rohkem on siis võiks keegi õelda. Kust kohast see kaup üldse saadetakse.(mis maalt)
donkey

Post by donkey »

martra wrote:Muide ma vaatasin seda thomanni lehekülge. päris odavalt saab asjad kätte, aga kas see on tõsi et posti kulu nii vähe on. kui see tegelikult rohkem on siis võiks keegi õelda. Kust kohast see kaup üldse saadetakse.(mis maalt)
25 euri pole ju vähe minuarust
liivainimene

Post by liivainimene »

Kaup tuleb Saksamaalt. Ja kui hindu vaatad, vaata kindlasti lehe saksakeelset versiooni, inglisekeelses on odavamad hinnad, aga meile kehtivad saksakeelse lehe omad (käibemaksuasjad). Ja postikulu Eestisse on täpselt 25€ sõltumata kauba hulgast. Võid veel 30 krooni EU-pangamakse tasu juurde arvata (krediitkaardiga makstes jääb see ka ära) ja ongi kõik, kogu hind.

Locked