18 ikka...maolenkassu wrote:aga kas thomannist telimisek peab 18 olema või ei?
Thomann'ist pilli ostmine. Kuda see käib?
Tellisin ka ühelt analoogselt lehelt hiljuti endale ühe toote ja pidin üllatuma selles osas, kui kiiresti see mulle kohale toimetati.Kõigest 6 päeva kulus kauba kohalejõudmiseks.
Antud koht kus ma siis tellisin oli:
http://www.musik-schmidt.de
Ei mõista ma küll miks keegi peaks pillipood.ee'st endale midagi tellima, rohkem asja eest maksma ja veel kuu aega ootama.
Antud koht kus ma siis tellisin oli:
http://www.musik-schmidt.de
Ei mõista ma küll miks keegi peaks pillipood.ee'st endale midagi tellima, rohkem asja eest maksma ja veel kuu aega ootama.
ma maksin vähem kuid ootasin mingi 2 kuud peaaeguMadCat wrote:Ma sain oma pilli eelmine nädal kätteMa ütleks et suht kiire teenindus
NõustunD#m wrote:Ei mõista ma küll miks keegi peaks pillipood.ee'st endale midagi tellima, rohkem asja eest maksma ja veel kuu aega ootama.mul läks veidike üle nädala kuna sattusin just sellele nädalavahetusele kui 24.02 oli
- liivainimene
MadCat, kas sa tellisid Thomannist U-kaardiga?
Ma üritasin ka, aga nad ei tahtnud seda miskipärast eriti tunnistada, siis panin lõpuks lihtsalt EU-makse (30 krooni teenustasu) ja läks läbi. Eks näis siis, millal mu uus kullake kohale jõuab
Ma üritasin ka, aga nad ei tahtnud seda miskipärast eriti tunnistada, siis panin lõpuks lihtsalt EU-makse (30 krooni teenustasu) ja läks läbi. Eks näis siis, millal mu uus kullake kohale jõuab
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Postkontorisse läheb jah...
@ Liivainimene...jah alguses proovisin selle U-kaardiga...kuid nad ei saanud sellele ligipääsu (ei saanud raha
). Loobusin sellest ning võtsin ema Hansapanga krediitkaardi...helistasin sinna, andsin arve numbri ja minuti pärast oli juba raha neile laekunud
Mis sa ostsid muide?
@ Liivainimene...jah alguses proovisin selle U-kaardiga...kuid nad ei saanud sellele ligipääsu (ei saanud raha
- liivainimene
Enne õhtut ei hakka hõiskama, kui tuleb, siis saate pilte ja puha ja värke, aga põhimõtteliselt üks ilus elektrikas sinna 6,5k kanti hinnasildiga 
Nädala alguse poole peaks jõudma.
EDIT: A tulebki postkontorisse? Ma sain aru, et DHL toob otse koju.
Nädala alguse poole peaks jõudma.
EDIT: A tulebki postkontorisse? Ma sain aru, et DHL toob otse koju.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Hehe...ma lootsin samaliivainimene wrote:EDIT: A tulebki postkontorisse? Ma sain aru, et DHL toob otse koju.
Kohe peale kooli postkontorisse ja seal sain kätte
Väga hästi pakitud oli peaks ära mainima...ülipalju pehmenduspatju (tugev kile...seest täidetud õhuga...padja kuju...peale astudes käib korralik pauk...mitte soovitatav teha vanurite ümbruses...no rly!)
- liivainimene
Aga kas nii ei võinud olla, et sulle üritati seda koju tuua, aga kedagi polnud, siis jäeti sildike?
See on hea, et pakivad.
Mu kitarripaki kaaluks näitab thomann 9.4 kilo
Sellest pool on julgelt pakend.
See on hea, et pakivad.
Ei võinud...ma isegi küsisinliivainimene wrote:Aga kas nii ei võinud olla, et sulle üritati seda koju tuua, aga kedagi polnud, siis jäeti sildike?
See on hea, et pakivad.
- liivainimene
- liivainimene
Mnjaa, pakivad küll kuradi hästi...
:)
:)