Thomann'ist pilli ostmine. Kuda see käib?

Erinevate firmade pillid
Andre
Moderaator

Post by Andre »

maolenkassu wrote:aga kas thomannist telimisek peab 18 olema või ei?
18 ikka... 8)
D#m

Post by D#m »

Tellisin ka ühelt analoogselt lehelt hiljuti endale ühe toote ja pidin üllatuma selles osas, kui kiiresti see mulle kohale toimetati.Kõigest 6 päeva kulus kauba kohalejõudmiseks.
Antud koht kus ma siis tellisin oli:
http://www.musik-schmidt.de
Ei mõista ma küll miks keegi peaks pillipood.ee'st endale midagi tellima, rohkem asja eest maksma ja veel kuu aega ootama.
MadCat

Post by MadCat »

Ma sain oma pilli eelmine nädal kätte 8) Ma ütleks et suht kiire teenindus :D
D#m wrote:Ei mõista ma küll miks keegi peaks pillipood.ee'st endale midagi tellima, rohkem asja eest maksma ja veel kuu aega ootama.
Nõustun :D mul läks veidike üle nädala kuna sattusin just sellele nädalavahetusele kui 24.02 oli ;)
Andre
Moderaator

Post by Andre »

MadCat wrote:Ma sain oma pilli eelmine nädal kätte 8) Ma ütleks et suht kiire teenindus :D
D#m wrote:Ei mõista ma küll miks keegi peaks pillipood.ee'st endale midagi tellima, rohkem asja eest maksma ja veel kuu aega ootama.
Nõustun :D mul läks veidike üle nädala kuna sattusin just sellele nädalavahetusele kui 24.02 oli ;)
ma maksin vähem kuid ootasin mingi 2 kuud peaaegu
MadCat

Post by MadCat »

Hmm...ma säästsin oma ostuga mõnusalt 500.-, millest 300.- läks statiivi peale (mida oligi plaanis osta)...nii et ma olen omadega veel plussis :D
Alen

Post by Alen »

Kuhu kaup läheb ? Kas posti kontori ?
Yamaha RGX-A2
Vox AD15VT
liivainimene

Post by liivainimene »

MadCat, kas sa tellisid Thomannist U-kaardiga?
Ma üritasin ka, aga nad ei tahtnud seda miskipärast eriti tunnistada, siis panin lõpuks lihtsalt EU-makse (30 krooni teenustasu) ja läks läbi. Eks näis siis, millal mu uus kullake kohale jõuab :)

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
MadCat

Post by MadCat »

Postkontorisse läheb jah...

@ Liivainimene...jah alguses proovisin selle U-kaardiga...kuid nad ei saanud sellele ligipääsu (ei saanud raha :P). Loobusin sellest ning võtsin ema Hansapanga krediitkaardi...helistasin sinna, andsin arve numbri ja minuti pärast oli juba raha neile laekunud 8) Mis sa ostsid muide?
liivainimene

Post by liivainimene »

Enne õhtut ei hakka hõiskama, kui tuleb, siis saate pilte ja puha ja värke, aga põhimõtteliselt üks ilus elektrikas sinna 6,5k kanti hinnasildiga :)
Nädala alguse poole peaks jõudma.
EDIT: A tulebki postkontorisse? Ma sain aru, et DHL toob otse koju.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
MadCat

Post by MadCat »

liivainimene wrote:EDIT: A tulebki postkontorisse? Ma sain aru, et DHL toob otse koju.
Hehe...ma lootsin sama :P ühel päeval kõllas ema ütles et postkontorist tuli üks väike paber minu nimele :wink:
Kohe peale kooli postkontorisse ja seal sain kätte :D
Väga hästi pakitud oli peaks ära mainima...ülipalju pehmenduspatju (tugev kile...seest täidetud õhuga...padja kuju...peale astudes käib korralik pauk...mitte soovitatav teha vanurite ümbruses...no rly!)
liivainimene

Post by liivainimene »

Aga kas nii ei võinud olla, et sulle üritati seda koju tuua, aga kedagi polnud, siis jäeti sildike?

See on hea, et pakivad.
Mu kitarripaki kaaluks näitab thomann 9.4 kilo :P
Sellest pool on julgelt pakend.

MadCat

Post by MadCat »

liivainimene wrote:Aga kas nii ei võinud olla, et sulle üritati seda koju tuua, aga kedagi polnud, siis jäeti sildike?

See on hea, et pakivad.
Mu kitarripaki kaaluks näitab thomann 9.4 kilo :P
Sellest pool on julgelt pakend.
Ei võinud...ma isegi küsisin ;) selleks on vaja eraldi teenust tellida et koju toodakse :P muide minu oma oli 15,4 kilo :D
liivainimene

Post by liivainimene »

Pfft.
Võiks ikka tuua. Pervod.
A see selleks, ootame siis edasi.
Aga mis pilli sa ise ostsid?
Eriti kui nii raske pakk oli, lausa huvitav.

MadCat

Post by MadCat »

Mine SIIA ja keri alla :D seal on pildid mu komplektist :)
liivainimene

Post by liivainimene »

Mnjaa, pakivad küll kuradi hästi...
:)

Locked