oleks siis vaja võimu millega kannataks ka bändikas mängida.
hind võiks siis sinna 5k poole olla
kavatsen ilmselt kasutatud osta, kui kellegil midagi üle on andge teada!
Ma olen küll proovi teinud 15W (15W, 30W...vahet suurt pole) võimuga aga mugav see küll ei ole...
30W lambiga pidavat aga juba saama, ise kahjuks pole proovinud. Mina aga üritaksin mõne tuhande juurde leida ja osta kohe päris lampvõimu. 8800.- eest saab täiesti uue Peavey Valvekingi, aeg-ajalt on liikunud sarnase hinnaga või odavamaid combosid teisigi.
Ühtegi transsi ma soovitama ei hakka, kindlasti leiab otsides väga häid, aga iseasi, mis nende hind on lambikate kõrval.
Üldse see 5k piir on selline, et nagu mingi raha lisades võiks juba midagi saada aga konkreetselt selle eest ei saa veel midagi. Mees, kogu parem ja ära osta uisapäisa - pärast veel kahetsed!
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
tikut6mme wrote:mnjah, selle 3k eest, millega sina müüd saaks ma mingi ülivana poollambi juba kätte vb
aga äitäh vastajatele!
stiil jääks sinna red hot-i kanti
Milleks poollamp? Üldiselt hinnatakse neid poollampe kehvakesteks, et pole ei liha ega kala. Pealegi, see magus lambisaund tuleb lõpuotsast just, ehk siis sellest osast, mida poollampidel ei ole.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
30 ma pole katsunud, aga 60 on küll paras loom.
Muide, sa vaata radas kuupäevi ka, iidseid teemasid pole mõtet upitada. Saada näiteks privaatsõnum müüjale vms.
tikut6mme wrote:aga kas H&K blue editon 30w ei vea välja kui temaga bändikas mängida?
Ma ütlesin ju, et mõnus ei ole. 30W transsi jääb arvatavasti siiski väheks. See on minusilmis selline suhteliselt mõttetu vattide arv. Juba pisut palju, et oleks tegemist harjutusvõimuga aga vähe, et tegu oleks prooviruumi võimuga.
Nagu ma ütlesin, proovi on võimalik teha ka 15W võimuga, mugav see aga pole. Mina ütlen jällegi, kogu raha, osta midagi paremat. Lambisaund üldiselt on parem, kui sa just ei mängi väga low-tuned metalit(think Horricane, nendel olid laval Huges & Kettneri WARP7'ed [odavad kah, 5k juurde uuena], mida samas ka palju laidetakse) või cleaniga jazzi.
mnjah, ma üritan mingi kuu ajaga normaalse hinnaga otsida endale siis mingi 60w combo.
lampi ei osta hetkel, ema isa ei anna pappi nii palju!
mul viimasel ajal on purjetamise peale juba vääga palju raha kulunud