soovitage võimu

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
tikut6mme

soovitage võimu

Post by tikut6mme »

oleks siis vaja võimu millega kannataks ka bändikas mängida. :?
hind võiks siis sinna 5k poole olla :wink:
kavatsen ilmselt kasutatud osta, kui kellegil midagi üle on andge teada! :wink:
Laney lc15 -> digitech rp80 -> ESP LTD m-50
Kert

Post by Kert »

kuhu muusikastiil jäi? sellest söltub see kui vöimas peaks olema ja see mis soundiga peaks olema.. nii etköige tähtsama jätsid mainimata
ESP/LTD KH202 —> Boss GT-8 —> ESI Juli@ || Yamaha ERG121 —> Roland MicroCube
Image Image
Goldec

Post by Goldec »

Osta mu roland cube 30 ära. :)
TnX

Post by TnX »

Goldec wrote:Osta mu roland cube 30 ära. :)
Ma olen küll proovi teinud 15W (15W, 30W...vahet suurt pole) võimuga aga mugav see küll ei ole...

30W lambiga pidavat aga juba saama, ise kahjuks pole proovinud. Mina aga üritaksin mõne tuhande juurde leida ja osta kohe päris lampvõimu. 8800.- eest saab täiesti uue Peavey Valvekingi, aeg-ajalt on liikunud sarnase hinnaga või odavamaid combosid teisigi.

Ühtegi transsi ma soovitama ei hakka, kindlasti leiab otsides väga häid, aga iseasi, mis nende hind on lambikate kõrval.

Üldse see 5k piir on selline, et nagu mingi raha lisades võiks juba midagi saada aga konkreetselt selle eest ei saa veel midagi. Mees, kogu parem ja ära osta uisapäisa - pärast veel kahetsed!
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Goldec

Post by Goldec »

Ma olen ise selle kuubikuga trummari ja lampvõimuga bassimängija vastu mänginud. Ilusti sai hakkama.
tikut6mme

Post by tikut6mme »

mnjah, selle 3k eest, millega sina müüd saaks ma mingi ülivana poollambi juba kätte vb :wink:

aga äitäh vastajatele!
stiil jääks sinna red hot-i kanti :wink:
TnX

Post by TnX »

tikut6mme wrote:mnjah, selle 3k eest, millega sina müüd saaks ma mingi ülivana poollambi juba kätte vb :wink:

aga äitäh vastajatele!
stiil jääks sinna red hot-i kanti :wink:
Milleks poollamp? Üldiselt hinnatakse neid poollampe kehvakesteks, et pole ei liha ega kala. Pealegi, see magus lambisaund tuleb lõpuotsast just, ehk siis sellest osast, mida poollampidel ei ole.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
tikut6mme

Post by tikut6mme »

aa ok, aga ma ei tea noh, ma pole ise lambiga mänginudgi, ma ei tee nagu eriti vahet.

aga kas siis oleks pigem mõtet 3k eest osta 1w lampvõim?

se eon ise tehtud, vaevalt tahan seda, sellega vist bändikas hakkama ei saa ka :wink:
tikut6mme

Post by tikut6mme »

aga nüüd üks vend müüb 4k eest 100w fenderi võimu.
on fender mõeldav?

pange pillipoe otsingusse: FM212R
ja sealt tuleb kohe ette.

palun vastake! kas on 4k eest asi ka või ei?
tikut6mme

Post by tikut6mme »

aga kas H&K blue editon 30w ei vea välja kui temaga bändikas mängida? :?

kui kellegil juhtub olema võimu müügis, ükskõik millist, hinnaklassis 1000 - 4000 siis pm-ige mulle või lisage msni :wink:
liivainimene

Post by liivainimene »

30 ma pole katsunud, aga 60 on küll paras loom.
Muide, sa vaata radas kuupäevi ka, iidseid teemasid pole mõtet upitada. Saada näiteks privaatsõnum müüjale vms.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
tikut6mme

Post by tikut6mme »

seal ei olnud see teema eriti vana :wink:
jutt on radast.
aga ok, ty!
TnX

Post by TnX »

tikut6mme wrote:aga kas H&K blue editon 30w ei vea välja kui temaga bändikas mängida? :?
Ma ütlesin ju, et mõnus ei ole. 30W transsi jääb arvatavasti siiski väheks. See on minusilmis selline suhteliselt mõttetu vattide arv. Juba pisut palju, et oleks tegemist harjutusvõimuga aga vähe, et tegu oleks prooviruumi võimuga.

Nagu ma ütlesin, proovi on võimalik teha ka 15W võimuga, mugav see aga pole. Mina ütlen jällegi, kogu raha, osta midagi paremat. Lambisaund üldiselt on parem, kui sa just ei mängi väga low-tuned metalit(think Horricane, nendel olid laval Huges & Kettneri WARP7'ed [odavad kah, 5k juurde uuena], mida samas ka palju laidetakse) või cleaniga jazzi.
tikut6mme

Post by tikut6mme »

mnjah, ma üritan mingi kuu ajaga normaalse hinnaga otsida endale siis mingi 60w combo.
lampi ei osta hetkel, ema isa ei anna pappi nii palju!
mul viimasel ajal on purjetamise peale juba vääga palju raha kulunud :wink:
tikut6mme

Post by tikut6mme »

aga kumbat te pigem soovitate? kas roland 30W
või H&K 30w?

btw, sorry et nii palju küsin! :wink:
Locked