HELIPEAD AKTIIVSED/PASIIVSED?
- liivainimene
- Immortal!!
Džiis kert. Usud sa tõesti iga reklaami? Lähed ja ostad nüüd ühte pesupulbrit kuna REKLAAMIS öeldakse ju, et see on parem kui kallim pesupulber?
EMG81 kõlab teisiti kui HZ, get used to that. Mul on mõlemad muide olnud, kumbki ei saundi minujaoks muide hästi. HZiga on kindlasti üritatud jäljendada mingil määral aktiivide heli aga sama nad küll pole. Samahästi võiks ju öelda, et kõik passiivid kõlavad ühtemoodi. Vahet pole, kas tegu Gibsoni omadega, Seymour-Duncanite, EMGde Bareknuckle'itega vms. Aktiiv on siiski aktiiv ja passiiv on passiiv.
Muide, reklaamimehed täpselt nii mõtlesidki, mis sa muud ikka kirjutad? (Muideks, iga lits kiidab oma putsi...)
EMG81 kõlab teisiti kui HZ, get used to that. Mul on mõlemad muide olnud, kumbki ei saundi minujaoks muide hästi. HZiga on kindlasti üritatud jäljendada mingil määral aktiivide heli aga sama nad küll pole. Samahästi võiks ju öelda, et kõik passiivid kõlavad ühtemoodi. Vahet pole, kas tegu Gibsoni omadega, Seymour-Duncanite, EMGde Bareknuckle'itega vms. Aktiiv on siiski aktiiv ja passiiv on passiiv.
Muide, reklaamimehed täpselt nii mõtlesidki, mis sa muud ikka kirjutad? (Muideks, iga lits kiidab oma putsi...)
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
oeh jah..
sa vahest loed läbi ka mis kirjutatakse?
ma ju kirjutasingi enne et ei ole täpselt sama sound ja ei saagi olla, kuna yks on passiiv ja teine aktiiv.
Lihtsalt et Hz sound sarnaneb 81.le
-----------------------------------
teate mis vahe on sönadel, sarnane ja identne???
PS. reklaame ma ei usu ja sama vähe usun ma ka igasugu teste..

ma ju kirjutasingi enne et ei ole täpselt sama sound ja ei saagi olla, kuna yks on passiiv ja teine aktiiv.
Lihtsalt et Hz sound sarnaneb 81.le

-----------------------------------
Kert wrote:EMG-HZ on EMG-81. passiivne versioon. suht sama soundiga...
tra kyll...Kert wrote:no ega nad 100% ei saagi sama soundiga olla, kuna yks on aktiiv ja teine passiiv. aga sarnased on. EMG kodulehel kah kirjas see.

teate mis vahe on sönadel, sarnane ja identne???
PS. reklaame ma ei usu ja sama vähe usun ma ka igasugu teste..
Kuule TnX - kas sa saad võrrelda näiteks kahte sama seeria suht-koht identsete masstoodangu peadega Les Pauli nii, et ühe topid otse võimu, ja teisele paned ahelasse põhja keeratud buusteri vahele? Võimu ja pilli seadistused jätame samaks.
Pakun välja, 99,99% tõenäosusega arvad pimesi mängides ka siis, et helipead on erineva saundiga. Kindlasti meeldib tõsisele rokimehele buustitud saund rohkem ning need "pead" on paremad. Kuigi pead ise on samad, on vahel üks lisavõimendusaste. Vot need EMG aktiivid toimivad täpselt sama moodi - pead iseenesest võivad identsed olla, aga võimenduaste peade taga teeb saundi hoopis teiseks.
Pakun välja, 99,99% tõenäosusega arvad pimesi mängides ka siis, et helipead on erineva saundiga. Kindlasti meeldib tõsisele rokimehele buustitud saund rohkem ning need "pead" on paremad. Kuigi pead ise on samad, on vahel üks lisavõimendusaste. Vot need EMG aktiivid toimivad täpselt sama moodi - pead iseenesest võivad identsed olla, aga võimenduaste peade taga teeb saundi hoopis teiseks.
Pillikola:
Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
Martin 000M Mahogany Auditorium
Johnson Mahogany resonaator
Squier/Fender MIJ Strat (endakeritud pead, õlitatud puit) - 2W 6AH6 vastastaktvõimendi - pedalboard erinevast kolist - Jensen 10"+12"
Kui see tekst siiski on ikka minule mõeldud, siis mõista, et ma üritasin sarkasmi kasutada...tundub, et ei tulnud välja. Kõik pisiasjad võivad saundi mõjutada nii või naa, eelkõige muidugi mängija, aga sinna pole mõtet praeguses teemas laskuda.rnx wrote:Kuule TnX - kas sa saad võrrelda näiteks kahte sama seeria suht-koht identsete masstoodangu peadega Les Pauli nii, et ühe topid otse võimu, ja teisele paned ahelasse põhja keeratud buusteri vahele? Võimu ja pilli seadistused jätame samaks.
Eks nende helipeadega on asi maitses täiesti, kellele sobib ja kellele mitte. Mina ise mängin hea meelega agressiivse saundiga, aga Ibanez ja EMG81 ei sobi kohe mitte mulle. Burstbuckerid teevad sama võimu taga samade settingutega palju paremini. Jällegi, minupuhul! Kahjuks A/B testi pole veel teinud ja EMGd tõstnud Gibsoni peale, ei taha kuidagi kohe lahti lammutada oma elektroonikat, samas olen mõelnud küll, et muretseda kuskilt ka kaelapoolne EMG aktiiv ja lihtsalt järgi proovida, kuidas kõlab.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
Ma just sama tahtsin öeldaJ. wrote:ainuke pill millel olen kuulnud 81/85 seti head häält tegemas on enda pill. teised on väga hädiselt kõlanud
(et siis need mis kätte on juhtunud).

Aga tundub, et imesid juhtub või kas ainult mulle tundub, et järgnevas videos on sellel pillil mingid EMG musta kattega helipead? http://youtube.com/watch?v=0bnVWwq7oNc