El.kitarr algajale ~3000 .- eest.

Erinevate firmade pillid
Reanimation

El.kitarr algajale ~3000 .- eest.

Post by Reanimation »

Tere. Kunagi ammu sai tuldud mõttele, et võiks hakata elektrikitarri õppima, kuid vahepeal kadus see tuhin ära ning nüüd olen jälle sama otsuse ees :D. Niisiis paluks ma teie abi, et valida sobivat kitarri antud summa eest. Ise ei tea vaadata. Oleks väga tänulik.
Ning veel, kas kuskilt oleks võimalik leida eesti keelseid õppematerjale, millega saaks selgeks kõik vajaliku kitarri mängimiseks või noh vähemalt algusfaasid :lol: .

e: võite lisada ka msn-i et jagada oma tarkust :D
Last edited by Reanimation on 24 Nov 2006, 19:02, edited 1 time in total.
angus

Post by angus »

uut või vana?
svennus

Post by svennus »

Stanfordis on Staggid 2490.krooni. Ning eestikeelset õpikut saad osta raamatu poest: Kas mingi Mätliku oma või just välja tulnud "Kitarri mäng võhikutele"
R-PiiT

Post by R-PiiT »

Ma arvan, et 2500kr eest, kui sa tahad kitarrimängust vaid põhipõhja alla saada, osta parem akustiline.
Kui aga kindel soov elektrikat õppida, siis 2500kr eest võiks pigem kasutatud pilli vaadata.
Reanimation

Post by Reanimation »

kindel asi on see, et õppida tahan elektrikitarri. kui 2500 on natuke vähe võitu, siis mis on see hind millest alates saab nn. "hea" kitarri?

e: http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=2996
mis sellest arvata võib?
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Reanimation wrote:kindel asi on see, et õppida tahan elektrikitarri. kui 2500 on natuke vähe võitu, siis mis on see hind millest alates saab nn. "hea" kitarri?

e: http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=2996
mis sellest arvata võib?
See oleks algajale väga hea pill :)
Reanimation

Post by Reanimation »

sai täna käidud siis kahes muusikapoes (pärnus vist ongi aind kaks) IS Music Team ja Muusik(poe nimed). IS Music on vist tuntum Eestis, et kas tasuk sealt parem vaadata asja kuna seda pilli mis ma lingina siin näitasin on suht keeruline proovida. IS Musicul mingit kodukat või e-poodi pole?
Kui keeruline on ikkagi õppida pilli mängima omapäid ning kui mööda on võimalik õppida :D?
svennus

Post by svennus »

Reanimation wrote:sai täna käidud siis kahes muusikapoes (pärnus vist ongi aind kaks) IS Music Team ja Muusik(poe nimed). IS Music on vist tuntum Eestis, et kas tasuk sealt parem vaadata asja kuna seda pilli mis ma lingina siin näitasin on suht keeruline proovida. IS Musicul mingit kodukat või e-poodi pole?
Kui keeruline on ikkagi õppida pilli mängima omapäid ning kui mööda on võimalik õppida :D?
1.IS Music pole e-poodi ega kodulehte.
2.Stanford on vist tiba kuulsam, kes teab.
Reanimation

Post by Reanimation »

Ma mõtlesin selles suhtes, et mis poed on kohapeal.
Pillipood.ee, sealsed 3000.- kidrad, mis nendest arvata?
maddo

Post by maddo »

Reanimation wrote:sai täna käidud siis kahes muusikapoes (pärnus vist ongi aind kaks) IS Music Team ja Muusik(poe nimed). IS Music on vist tuntum Eestis, et kas tasuk sealt parem vaadata asja kuna seda pilli mis ma lingina siin näitasin on suht keeruline proovida. IS Musicul mingit kodukat või e-poodi pole?
Mina olen siis juba üle aasta ainult ise õppinud. Kõige alumisele oksale upitas mind Mätliku õpik, "Akustiline kitarr" . Mööda on võimalik muidugi õppida, aga see ei tohiks kedagi tagasi hoida. Näitek mina "sõrmitsesin" pool aastat ainult pöidla ja nimetissõrmega. Aga sellest harjumusestolen nüüd üle saanud, kuigi ümberõppimine on kõige raskem minuarvates. Ühesõnaga kui tahad kõike kohe alguses õigesti teha, et keegi näpuga näidata ei saaks, otsi omale õpetaja. Samas saab ka väga vabalt ilma, sest Tab-i lugemine ei ole mingi väga raske kunst, et keegi seda tingimatta õpetama peab. Iseõppides peab lihtsalt siis arvestama, et võib tekkida kohti kus mõistad, et oled midagi valesti teinud ja siis peab jälle otsast hakkama.
svennus

Post by svennus »

Seal pillipoes on mõned Fenderid ja Epiphoned mis ulatuvad kuni 3100 kroonini. Neid võiksid vaadata.
Reanimation

Post by Reanimation »

svennus wrote:Seal pillipoes on mõned Fenderid ja Epiphoned mis ulatuvad kuni 3100 kroonini. Neid võiksid vaadata.
on nad ka oma hinda väärt, sest ise nüüd küll ei oska midagi vaadata :D
maddo

Post by maddo »

svennus wrote:Seal pillipoes on mõned Fenderid ja Epiphoned mis ulatuvad kuni 3100 kroonini. Neid võiksid vaadata.
Fenderid EI OLE 3100 KROONISED! Squier EI OLE Fender. Kõige odavam Fender om pillipoes minuteada mingi seitse ja pooltuhat krooni.
svennus

Post by svennus »

maddo wrote:
Fenderid EI OLE 3100 KROONISED! Squier EI OLE Fender. Kõige odavam Fender om pillipoes minuteada mingi seitse ja pooltuhat krooni.
Jajah, minu viga. Ma kiiruga vaatasin. Oli kirjutatud Fender Squier selle järgi kohe ma hakkasingi. :wink:
Reanimation

Post by Reanimation »

mida arvata sellest komplektist?
http://www.musik-service.de/Gitarre-Iba ... 219de.aspx
algajale muidu sobiks?
e: pillipoes on vist sama komplekt aind et see maksab koos saatmisega veidi üle 3900.-.
Last edited by Reanimation on 27 Nov 2006, 01:08, edited 1 time in total.
Locked