Ning veel, kas kuskilt oleks võimalik leida eesti keelseid õppematerjale, millega saaks selgeks kõik vajaliku kitarri mängimiseks või noh vähemalt algusfaasid

e: võite lisada ka msn-i et jagada oma tarkust

See oleks algajale väga hea pillReanimation wrote:kindel asi on see, et õppida tahan elektrikitarri. kui 2500 on natuke vähe võitu, siis mis on see hind millest alates saab nn. "hea" kitarri?
e: http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic.php?t=2996
mis sellest arvata võib?
1.IS Music pole e-poodi ega kodulehte.Reanimation wrote:sai täna käidud siis kahes muusikapoes (pärnus vist ongi aind kaks) IS Music Team ja Muusik(poe nimed). IS Music on vist tuntum Eestis, et kas tasuk sealt parem vaadata asja kuna seda pilli mis ma lingina siin näitasin on suht keeruline proovida. IS Musicul mingit kodukat või e-poodi pole?
Kui keeruline on ikkagi õppida pilli mängima omapäid ning kui mööda on võimalik õppida?
Mina olen siis juba üle aasta ainult ise õppinud. Kõige alumisele oksale upitas mind Mätliku õpik, "Akustiline kitarr" . Mööda on võimalik muidugi õppida, aga see ei tohiks kedagi tagasi hoida. Näitek mina "sõrmitsesin" pool aastat ainult pöidla ja nimetissõrmega. Aga sellest harjumusestolen nüüd üle saanud, kuigi ümberõppimine on kõige raskem minuarvates. Ühesõnaga kui tahad kõike kohe alguses õigesti teha, et keegi näpuga näidata ei saaks, otsi omale õpetaja. Samas saab ka väga vabalt ilma, sest Tab-i lugemine ei ole mingi väga raske kunst, et keegi seda tingimatta õpetama peab. Iseõppides peab lihtsalt siis arvestama, et võib tekkida kohti kus mõistad, et oled midagi valesti teinud ja siis peab jälle otsast hakkama.Reanimation wrote:sai täna käidud siis kahes muusikapoes (pärnus vist ongi aind kaks) IS Music Team ja Muusik(poe nimed). IS Music on vist tuntum Eestis, et kas tasuk sealt parem vaadata asja kuna seda pilli mis ma lingina siin näitasin on suht keeruline proovida. IS Musicul mingit kodukat või e-poodi pole?
Kui keeruline on ikkagi õppida pilli mängima omapäid ning kui mööda on võimalik õppida?
Jajah, minu viga. Ma kiiruga vaatasin. Oli kirjutatud Fender Squier selle järgi kohe ma hakkasingi.maddo wrote:Fenderid EI OLE 3100 KROONISED! Squier EI OLE Fender. Kõige odavam Fender om pillipoes minuteada mingi seitse ja pooltuhat krooni.svennus wrote:Seal pillipoes on mõned Fenderid ja Epiphoned mis ulatuvad kuni 3100 kroonini. Neid võiksid vaadata.