Soolod
Ma tahaks üldse teooriat kuskilt õppida ja algusest. Valdav osa kitarriõpikuid eeldab, et sa tead kõiki neid algteadmisi, aga hei, quess again. Ma olen 0 tundi teooriat õppinud ja ma ei ole eriti uhke selle üle. Keegi oleks kena ja saadaks PMile või postitaks siia paremate materjalide pealkirju? Midagi muusikateooria teemadel, midagi kitarri erinevate tehnikate kohta ja midagi kitarriteooria kohta.
Netist võid leida ainult inglisekeelset stuffi ja kui keelt ikka hästi ei valda pole sellega peale midagi hakata.St. kas otsi õpetaja või mine muusikakooli.Ei usu eriti et keegi viitsib siia teooriat lehtede kaupa tasuta trükkima hakata või sulle PM-i saatma.Roki wrote:Ma tahaks üldse teooriat kuskilt õppida ja algusest. Valdav osa kitarriõpikuid eeldab, et sa tead kõiki neid algteadmisi, aga hei, quess again. Ma olen 0 tundi teooriat õppinud ja ma ei ole eriti uhke selle üle. Keegi oleks kena ja saadaks PMile või postitaks siia paremate materjalide pealkirju? Midagi muusikateooria teemadel, midagi kitarri erinevate tehnikate kohta ja midagi kitarriteooria kohta.
Algteadmisi on minu arust foorum täis.
Kui ei saa õpetajat ega kooli siis ikka proovi ise selle foorumi postituste netist saadava materjali põhjal hakkama saada.Peamine ära teooria pärast pilli nurka viska, lihtsalt ütlen ette.

Algaja
eieiei, seda ei ole karta, ma ei taha sellist suurt investeeringut nurka visata ning jube rahulolev tunne tekib, kui sa suudad tekitada väga maru heli või mängida ära mingit lugu. Muuseas, ma ei mõelnud tekste, ma mõtlesin eesti keelsed õpikuid. Või ingliskeelseid. Ma tahaks suhteliselt algusest hakata võtma neid asju.
no siin on algteadmisi http://www.hot.ee/lauri1982/Muusikateoo ... dmised.htm