Soolod
-
- Frusciante
Re: Soolod
Kui akordi võtad,ja mingi efektiga mängida,siis jäävad kõik eelnevad keeled kõlama ja kokku tuleb üks paras müra.IntC wrote:Mismoodi te soolosi mängite? Kas te võtate ikka terve akordi või ainult need keeled vajutate alla mis vaja. Mugavam oleks vist võtta akord?
Efektidega mängides tuleb ikka ükshaaval,cleaniga võib jah kõik sõrmed kohtadele panna ja mängida.
Aga kui soolot mängid ainult akordide nootidega, siis võid ju iseenesest näppe peal hoida. Kohe(või nii pikalt, kui nooti tahad hoida) pärast noodi mängimist aga summutada ära uuesti, siis ei jää kõlama ja ei teki müra. Kui sa just seda teada tahtsid, muidugi ma pole eriline soolomeister ju kah, tavaliselt ilma erilise teooriata ja sedagi teen harva.
Jeez, you wouldn't think there'd be a problem with a cranked Mesa Mark II through an extension cabinet in the midnight hours, but APPARENTLY it's anti-social behaviour. Assholes.
kahe keele bendid on kah lahedad, kui öiges kohas kasutada.. nii et ei pea midagi tingimata yhe keele peal mängima. vastavalt olukorrale ikkaKarl wrote:Duuridega saab ka soolosi mängida kahjuks. Eriti meeldis see J. Hendrixile.wahur wrote:soolo on nagu ikka enamjaolt 1 keel korraga, ühesõnaga duuridest on asi kaugel.
mis asi se on?Kert wrote: kahe keele bendid on kah lahedad,
Ja saab kasutada duuride noote kui kasutad sweep picking tehnikat. Eks ta alguses raske ole, ise pusin ka selle kallal aga kui on tahtmist siis tuleb. Kuigi SP on mõeldud rohkem üle keelte sõitmiseks kas siis alt üles v vastupidi mitte erladi nootide mängimiseks aga mingi osana võib seda kindlasti kasutada.
EDIT: http://www.google.com/search?q=sweep+pi ... S:official
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
bendimist tean küll aga mõtlesin pigem midagi sellist et ühel keelel on üks noot ja teisel keelel bendin et saada sama. tuleb mõnus poole-tooni kõikumine.
http://llaurits.wordpress.com
tjah, see on kah hea jah. aga ma pidasin silmas rohkem sellist, et mölema keelega korraga ja sama palju.
aga noh mölemat tehakse kahe keele peal nii et jah..
E: teooria mul nörgavöitu, nii et neid öigeid nimetusi eriti ei teagi. see mida sa kirjeldasid on vist "unison bend"
aga see millest ma ise rääkisin... selle nimetust ei teagi.
aga noh mölemat tehakse kahe keele peal nii et jah..
E: teooria mul nörgavöitu, nii et neid öigeid nimetusi eriti ei teagi. see mida sa kirjeldasid on vist "unison bend"
aga see millest ma ise rääkisin... selle nimetust ei teagi.

Jah, unison bend see on.
Iommi Sabbath'ist kasutas seda suht palju.
Kas
Alumist näppu hoiad paigal ja teist venitad.
Esimesel variandil kasutan kõiki näppe ja teisel jääb väike sõrm niisama.
Iommi Sabbath'ist kasutas seda suht palju.
Kas
Code: Select all
Full Full
e|---5------------------------------
B|---8-------5-----------------------
G|-----------7----------------------
D|---------------------------------
A|---------------------------------
E|---------------------------------
Esimesel variandil kasutan kõiki näppe ja teisel jääb väike sõrm niisama.
Et, ühe keele peal annab teha väga hea soolo aga mida rohkem kasutad keeli ja mängid kogu kaela ulatuses siis saab vist ikka peris head soolod.
Bendidega võid ka ühte kohta mängima jääda nii et nt. vahepeal keeli venitada erinevaid keeli kasutada nii ühtepidi kui ka teistpidi jne.
Ise kahjuks kõiki keeli kogu kaela ulatuses ei oska veel kasuatada.
Kahju
Bendidega võid ka ühte kohta mängima jääda nii et nt. vahepeal keeli venitada erinevaid keeli kasutada nii ühtepidi kui ka teistpidi jne.
Ise kahjuks kõiki keeli kogu kaela ulatuses ei oska veel kasuatada.

Kahju

Algaja