Coil tap
Coil tap
mis asi see on, Coil on üksik helipea, sihuke nagu stratidel, aga mis asi on täpsemalt coil tap,
Taper ise on regulaator , et kas tegemist on Switchiga? helipea lülitajaga?
Taper ise on regulaator , et kas tegemist on Switchiga? helipea lülitajaga?
Switch used to break up a humbucker into single coil sounds or vice versa
http://www.google.com/search?hl=en&q=de ... gle+SearchA coil tap is a wiring feature found on some electrical transformers, inductors and coil pickups, all of which are sets of wire coils. The coil tap(s) are points in a wire coil where a conductive patch has been exposed (usually on a loop of wire that extends out of the main coil body).
- liivainimene
Kitarriasjanduses nimetatakse üldiselt coiltapiks lülitit, mis humbuckerist ainult pool tööle jätab, päris single coili soundi siiski ei saa, sest magnet on all kõvasti suurem.
Täpsemaks minna, siis tähendab see ka seda, kui helipea mähisel on mitu väljavõtet, et saab vastavalt vajadusele kas rohkem või vähem mähist töösse rakendada, mida rohkem seda tugevam signaal.
Täpsemaks minna, siis tähendab see ka seda, kui helipea mähisel on mitu väljavõtet, et saab vastavalt vajadusele kas rohkem või vähem mähist töösse rakendada, mida rohkem seda tugevam signaal.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- liivainimene
Hehe, Halvole meeldib jah seda pillidesse toppida.
Aga terminoloogiast, mina olen nii aru saanud, et nende nimetustega on nii nagu tremolo/vibratoga, et tegelikult tähendab coil tap seda, et ühe mähise tugevust saab muuta, aga kuna kõik kutsuvad nii humbuckeri poolitamist, siis on see poolametlikuks tähenduseks saanud...
Aga terminoloogiast, mina olen nii aru saanud, et nende nimetustega on nii nagu tremolo/vibratoga, et tegelikult tähendab coil tap seda, et ühe mähise tugevust saab muuta, aga kuna kõik kutsuvad nii humbuckeri poolitamist, siis on see poolametlikuks tähenduseks saanud...
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS