Millist eelistad?
- Kirveraidur
Mul endal on hohner..sarnaneb tiba les pauli pillide kujule. igati universaalne pill ...ja sügiseks peaks valmis saama ka kunagi minu isa enda tehtud pill pillimeistri käest mis on hetkel restaureerimisel.öeldi et see on kõigi segu tibakene...les paul, ibanez, fender ... ai ma ei jõua ära oodata...

"Jazz Up Your Life!" =o)
-
Aga Les Paulid on ainult Ephiphonel?D#m wrote:Les Paul on nagu ilus naine: kurvikas ja ilus ümmargune.Hybrid Soldier wrote:Ma ikkagi ei saa aru mille poolest Les Paul teid tõmbab
Last edited by Hybrid Soldier on 04 Jul 2006, 14:19, edited 1 time in total.
Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
- liivainimene
Ah, pea suu, kui sa nagunii elektrikitarridest midagi ei tea. Seda oled sa juba tõestanud.Hybrid Soldier wrote:Aga Les Paulid on ju ainult Epiphonel...D#m wrote:Les Paul on nagu ilus naine: kurvikas ja ilus ümmargune.Hybrid Soldier wrote:Ma ikkagi ei saa aru mille poolest Les Paul teid tõmbab
LP'd olid Gibsonil ammu enne seda, kui Gibson Epi ära ostis, orjaks tegi ja tema nime all hakkas oma mudelite odavaid versioone müüma.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
- Frusciante
-
??? Mal ihtsalt küsin...D#m wrote:ChristianSaarne13 oli ka vist Les Paulidega sõjajalal. Ei usu, et see tema on, võibolla lihtsalt mingi teine vend, kellel on sarnane mõttemaailm näiteks.Andre wrote:OFFTOPIC : Kellel on selline tunne et Hybrid Soldier on ChristianSaarne13? Selline text on küll vist
Endale akkab ka LP meeldima

Ostangi mingi Ephiphone LP omale...
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
- liivainimene
Kui sa seda küsimusena mõtlesid, siis oleks võinud küsimärgiga lõpetada.Hybrid Soldier wrote:Aga Les Paulid on ju ainult Epiphonel...
Aga teemasse rääkides, kujult meeldib mulle hullult Hagstromi F200, siuke lahe strati ja sg ristsugutis.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
-
On jah ilus..liivainimene wrote:Kui sa seda küsimusena mõtlesid, siis oleks võinud küsimärgiga lõpetada.Hybrid Soldier wrote:Aga Les Paulid on ju ainult Epiphonel...
Aga teemasse rääkides, kujult meeldib mulle hullult Hagstromi F200, siuke lahe strati ja sg ristsugutis.
Aga palju too maksab?
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
-