Millist eelistad?
Millist eelistad?
Millist siis eelistad? Ise eelistan Les Paule ja Strate.
Ei oskand midagi valikusse preagu panna. Andke märku mille poolt ise olete ja lisan küsimusse.
Ei oskand midagi valikusse preagu panna. Andke märku mille poolt ise olete ja lisan küsimusse.
Last edited by Andre on 03 Jul 2006, 14:26, edited 1 time in total.
- liivainimene
- Frusciante
-
-
-
ets wrote:tegelt see oli küsimus teemaalgatajle, ehk andreleHybrid Soldier wrote:Eiei ega kujus ju asi poleets wrote:ma oletan et siin on mõeldud kuju, eks
mulle meeldib les paul
Teeb minumeelest kõige paremat häält...
Sobib just rock muusika tegemiseks minumeelest

Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
- liivainimene
Seda et, sa ei saa niimoodi üldistada. Ei eita, et Ibanez teeb korralikke pille, aga samas ma ei usu ka, et sa "hevy" all näiteks seda silmas peadHybrid Soldier wrote:Mina eelistan Ibanezi.
Hevy pill

Üritaks ikka kuidagi konkreetne olla, vms.
(järjekordne asja korralikult läbi mõtlemata tehtud jura andrelt...)
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
-
(järjekordne asja korralikult läbi mõtlemata tehtud jura andrelt...)liivainimene wrote:Seda et, sa ei saa niimoodi üldistada. Ei eita, et Ibanez teeb korralikke pille, aga samas ma ei usu ka, et sa "hevy" all näiteks seda silmas peadHybrid Soldier wrote:Mina eelistan Ibanezi.
Hevy pill![]()
Üritaks ikka kuidagi konkreetne olla, vms.
(järjekordne asja korralikult läbi mõtlemata tehtud jura andrelt...)

Miks nii väikselt panid selle

Elektrikitarr-Stagg I300BK
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
Võimendi-Stagg ca-10
Akustiline-Yamaha C-30M
- liivainimene
- liivainimene
No vot, selle sõna "kuju" oleks võinud ju kohe alguses lisada. Läbimõtlemata oligi see, et küsimus jäi alguses poolikuks ja ei olnud aru saada, mida herr andre silmas pidas. Nagu näha, saadi sellest erinevalt aru.
Lihtsalt mulle hakkab põhimõtteliselt vastu andre stiil, et alguses kähku mingi asi üles visata seletustega stiilis "ma pärast teen ägedamaks" (tuletagem meelde kitarride alafoorumi sündi...)
Lihtsalt mulle hakkab põhimõtteliselt vastu andre stiil, et alguses kähku mingi asi üles visata seletustega stiilis "ma pärast teen ägedamaks" (tuletagem meelde kitarride alafoorumi sündi...)
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
-