Kitarriprojekt: SG
Re: Kitarriprojekt: Explorer.
Kas tuleb siis tammest ja lepast? Pea silmas, et kui on avatud pooridega puit, siis selleks, et pind oleks peale viimistlust sile, ei piisa lihvimisest, sest lihvides avad koguaeg uusi poore ja värviga kattes jääb värvil hiljem puidupooride reljeef näha. Kui sa seda ei soovi, siis peab kasutama pooritäidet. Kui pill on kuni viimistluseni väga hästi välja tulnud, siis ei soovitaks lihtsalt hakata värvi peale pritsima vaid uuri enne netist hulgaliselt infot, sest ei ole nii, et kannan peitsi ja laki või värvi lihtsalt peale. Olenevalt puidust, oodatavast tulemusest ja viimistlusmaterjalist tuleb enne mitmeid ettevalmistavaid kihte peale kanda ja vahepeal lihvida.
- IbanezuDude
Ikka lepastafs wrote:Kas tuleb siis tammest ja lepast? Pea silmas, et kui on avatud pooridega puit, siis selleks, et pind oleks peale viimistlust sile, ei piisa lihvimisest, sest lihvides avad koguaeg uusi poore ja värviga kattes jääb värvil hiljem puidupooride reljeef näha. Kui sa seda ei soovi, siis peab kasutama pooritäidet. Kui pill on kuni viimistluseni väga hästi välja tulnud, siis ei soovitaks lihtsalt hakata värvi peale pritsima vaid uuri enne netist hulgaliselt infot, sest ei ole nii, et kannan peitsi ja laki või värvi lihtsalt peale. Olenevalt puidust, oodatavast tulemusest ja viimistlusmaterjalist tuleb enne mitmeid ettevalmistavaid kihte peale kanda ja vahepeal lihvida.

- liivainimene
Lepaga ei pea pooride pärast muretsema, tammel oleks seda vaja.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Kaugel projekt on ka..? pilte oleks näha?
endal ka exploreri projekti mõte peas.
endal ka exploreri projekti mõte peas.
- IbanezuDude
Ma saan millalgi puidu ja siis mul on vaja veel exploreri šablooni mille ma ilmselt teen kuskil muusikapoes.
Sellega seoses, et kas kelllegi tallinnast on explorer, et ma saaksin papi peale piirjooned teha?
Sellega seoses, et kas kelllegi tallinnast on explorer, et ma saaksin papi peale piirjooned teha?
Ma võin teha sulle Ltd exploreri, see küll natuke erinev originaalist, aga parem kui mitte midagi.Elan küll läänemaal aga ma 27. septemberil Tallinnas, Ensiferumil.Et, kui vaja siis PM.
- IbanezuDude
Re: Kitarriprojekt: SG
Niisiis, lõpuks tuli asi välja niimoodi, et sain laost mahagoni. Siis mõtlesin, et miks mitte teha SG. Praegu on paksusmasinast läbi lastud, kere kuju tüki peale ära joonistatud... Varsti hakkan auke freesima. Sealt ka küsimus. Kas keegi, ehk saaks palun öelda(Kust on võimalik aukude jaoks jooniseid saada?) või saata joonised, mille pealt saab vaadata, millised augud tulema peavad, ehk siis helipeade (Humbuckerid) ja kaelatapi, muude aukude jaoks? Ja pilte, ma ilmselt nii tihti, kui üldse mitte, teha ei saa.
- IbanezuDude
Miks? Et vaadata kuidas teha? 

- Diesel Znake
Äkki on sellest abi?
http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic ... ed#p117066
http://kitarr.astar.ee/forums/viewtopic ... ed#p117066
Puudub.
- IbanezuDude
Kahjuks, ei ole, kuna mul on need juba olemas ja ma ei tea kuidas need augud tuleb täpsemalt teha ja kui sügavad need peavad olema... 

-
Katse ja eksitus meetodil alati saab vähemaks võtta juurde panna on natukene raskem
Bänd : Wasted Existence
Koht bändis : Bassist
Koht bändis : Bassist
Faded wrote:Muidugi, kurat. Sõrmed on õllepudeli hoidmiseks, mitte pilli mängimiseks.
- IbanezuDude
See auk, kus potekad jne on, sai ära freesitud. Ma lihtsalt ütlen, mis tehtud on ja muud sellist, aga pilte ma ei pane.
- IbanezuDude
Siis kui valmis saab, panen terviku pildid