Kitarriprojekt: SG

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
afs

Re: Kitarriprojekt: Explorer.

Post by afs »

Kas tuleb siis tammest ja lepast? Pea silmas, et kui on avatud pooridega puit, siis selleks, et pind oleks peale viimistlust sile, ei piisa lihvimisest, sest lihvides avad koguaeg uusi poore ja värviga kattes jääb värvil hiljem puidupooride reljeef näha. Kui sa seda ei soovi, siis peab kasutama pooritäidet. Kui pill on kuni viimistluseni väga hästi välja tulnud, siis ei soovitaks lihtsalt hakata värvi peale pritsima vaid uuri enne netist hulgaliselt infot, sest ei ole nii, et kannan peitsi ja laki või värvi lihtsalt peale. Olenevalt puidust, oodatavast tulemusest ja viimistlusmaterjalist tuleb enne mitmeid ettevalmistavaid kihte peale kanda ja vahepeal lihvida.
IbanezuDude

Post by IbanezuDude »

afs wrote:Kas tuleb siis tammest ja lepast? Pea silmas, et kui on avatud pooridega puit, siis selleks, et pind oleks peale viimistlust sile, ei piisa lihvimisest, sest lihvides avad koguaeg uusi poore ja värviga kattes jääb värvil hiljem puidupooride reljeef näha. Kui sa seda ei soovi, siis peab kasutama pooritäidet. Kui pill on kuni viimistluseni väga hästi välja tulnud, siis ei soovitaks lihtsalt hakata värvi peale pritsima vaid uuri enne netist hulgaliselt infot, sest ei ole nii, et kannan peitsi ja laki või värvi lihtsalt peale. Olenevalt puidust, oodatavast tulemusest ja viimistlusmaterjalist tuleb enne mitmeid ettevalmistavaid kihte peale kanda ja vahepeal lihvida.
Ikka lepast :wink: ja kaela vaatan kas saan kellegilt osta.
liivainimene

Post by liivainimene »

Lepaga ei pea pooride pärast muretsema, tammel oleks seda vaja.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
poder13

Post by poder13 »

Kaugel projekt on ka..? pilte oleks näha?
endal ka exploreri projekti mõte peas.
IbanezuDude

Post by IbanezuDude »

Ma saan millalgi puidu ja siis mul on vaja veel exploreri šablooni mille ma ilmselt teen kuskil muusikapoes.
Sellega seoses, et kas kelllegi tallinnast on explorer, et ma saaksin papi peale piirjooned teha?
Burzum

Post by Burzum »

Ma võin teha sulle Ltd exploreri, see küll natuke erinev originaalist, aga parem kui mitte midagi.Elan küll läänemaal aga ma 27. septemberil Tallinnas, Ensiferumil.Et, kui vaja siis PM.
IbanezuDude

Re: Kitarriprojekt: SG

Post by IbanezuDude »

Niisiis, lõpuks tuli asi välja niimoodi, et sain laost mahagoni. Siis mõtlesin, et miks mitte teha SG. Praegu on paksusmasinast läbi lastud, kere kuju tüki peale ära joonistatud... Varsti hakkan auke freesima. Sealt ka küsimus. Kas keegi, ehk saaks palun öelda(Kust on võimalik aukude jaoks jooniseid saada?) või saata joonised, mille pealt saab vaadata, millised augud tulema peavad, ehk siis helipeade (Humbuckerid) ja kaelatapi, muude aukude jaoks? Ja pilte, ma ilmselt nii tihti, kui üldse mitte, teha ei saa.
tykonu

Post by tykonu »

Laena mõne sõbra käest SG? :D
IbanezuDude

Post by IbanezuDude »

Miks? Et vaadata kuidas teha? 8)
Diesel Znake

Post by Diesel Znake »

Puudub.
IbanezuDude

Post by IbanezuDude »

Kahjuks, ei ole, kuna mul on need juba olemas ja ma ei tea kuidas need augud tuleb täpsemalt teha ja kui sügavad need peavad olema... :lol:
racingtime94

Post by racingtime94 »

Katse ja eksitus meetodil alati saab vähemaks võtta juurde panna on natukene raskem
Bänd : Wasted Existence
Koht bändis : Bassist
Faded wrote:Muidugi, kurat. Sõrmed on õllepudeli hoidmiseks, mitte pilli mängimiseks.

IbanezuDude

Post by IbanezuDude »

See auk, kus potekad jne on, sai ära freesitud. Ma lihtsalt ütlen, mis tehtud on ja muud sellist, aga pilte ma ei pane.
tykonu

Post by tykonu »

Pane ikka. :D
IbanezuDude

Post by IbanezuDude »

Siis kui valmis saab, panen terviku pildid ;)
Locked