Tänan.
Pöidla kasutamine
Pöidla kasutamine
Keegi targem võiks mulle natuke selgitada pöidla kasutamist duurides vms?
Tänan.
Tänan.
Re: Pöidla kasutamine
Matu wrote:Keegi targem võiks mulle natuke selgitada pöidla kasutamist duurides vms?
Tänan.
Pöialt saab kasutada kui tahad võtta näiteks F-i ilma barreeta.
Pöidlaga katad kuuenda keele ära ja nimetissõrmega esimesed kaks keelt. Ülejäänud sõrmed jäävad nii nagu barregagi.
Täpsusta küsimust :)
Tegelikult võib ju duure mängida millega iganes,
peaasi et kõla sobiks.
Muidu pöialt kasutatakse alumiste kolme ehk bassikeeltega mängimiseks.
Ilma medikata taon üle keelte kas siis pöidlaga või äärmisel juhul nimetissõrmega (kui vaja valjemat häält teha).
Pöidlaga tavaliselt kõla selline pehmem, vaiksem vms.
E: ma sain vist valest aru küsimusest :D
Tegelikult võib ju duure mängida millega iganes,
peaasi et kõla sobiks.
Muidu pöialt kasutatakse alumiste kolme ehk bassikeeltega mängimiseks.
Ilma medikata taon üle keelte kas siis pöidlaga või äärmisel juhul nimetissõrmega (kui vaja valjemat häält teha).
Pöidlaga tavaliselt kõla selline pehmem, vaiksem vms.
E: ma sain vist valest aru küsimusest :D
Ei tea..ise kasutan küll pöialt.ddes3 wrote:Vasaku ma kujutan ette![]()
Igastahes, mina seda ei soovita. Kui siis ainult olen võtnud D/F# pöidlaga.
Eplik on vist pöidlaga mängija aga ta õppis alguses ju mingi kolmekeelse asja peal ka
Näiteks kui ''juulikuu lund'' mängida siis on lihtsam minna Am F-le kui kasutades pöialt barree asemel.
nagu barree oleks mingi ilgelt ilus asiMorgoth wrote:Mina küll ei soovita pöidla kasutamist endale harjumuseks teha. Harjuta parem barreed, ja kui ikka välja ei tule siis harjuta veel, sest see pöidla värk on ikka faking kole.
tegelt barree(täisbarree) on ka rohkem mingite algajate värk..vähemalt mina olen sellest juba üle saanud, mis ei tähenda, et ma mingi proff oleks
- Frusciante
Algajate värk?rait1 wrote:nagu barree oleks mingi ilgelt ilus asiMorgoth wrote:Mina küll ei soovita pöidla kasutamist endale harjumuseks teha. Harjuta parem barreed, ja kui ikka välja ei tule siis harjuta veel, sest see pöidla värk on ikka faking kole.![]()
tegelt barree(täisbarree) on ka rohkem mingite algajate värk..vähemalt mina olen sellest juba üle saanud, mis ei tähenda, et ma mingi proff oleks
Tokai Silver Star '84/Epiphone G-400 Custom>EHX Big Muff>Boss DS-2/Rocktron Metal Planet>Boss DD-6>Dunlop Cry Baby 535Q>Crate Powerblock
mis sa nyyd räägid? barre on algajate värk ja oled yle saand sellest? ma arvan et on ikka vastupidi. et need kellel barree korralikult välja ei tule need yritavad pöidlaga nikerdada.rait1 wrote:tegelt barree(täisbarree) on ka rohkem mingite algajate värk..vähemalt mina olen sellest juba üle saanud, mis ei tähenda, et ma mingi proff oleks
E: see lause ajas kyll naerma: vähemalt mina olen sellest juba üle saanud
- liivainimene
Rait on barree vastu vaktsineeritud
Tegelikult on need ikka jube kasulikud, sest kui ära õppida näiteks E ja A akordi teisendeid (mollid, 7, m7 jms akordid), siis suudad sa igalt poolt neid kõiki välja võluda ilma hunnikut iks-sõrmepaigutusi meelde jätmata.
Tegelikult on need ikka jube kasulikud, sest kui ära õppida näiteks E ja A akordi teisendeid (mollid, 7, m7 jms akordid), siis suudad sa igalt poolt neid kõiki välja võluda ilma hunnikut iks-sõrmepaigutusi meelde jätmata.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
-
meisterjaan
barreed on mul ammu juba selged - asi on lihtsalt selles, et milleks näha selle juraga vaeva, kui akorde saab 10 erinevast kohast 10-t erinevat moodi lihtsamini võtta ilma et kõla kaoks...põhimõtteliselt kasutan ma ikkagi samu barree akorde aga ma kasutan neid väikse barreega, et siis ei pea tervet näppu üle keelte heitma