Korralik vasakukäeline elektrikas
Re: Korralik vasakukäeline elektrikas
nii, täna siis kitarre proovima.
öelge mis pille võiks kindlasti proovida peale g400, squieri, lp standard-i, ja vintage v100
öelge mis pille võiks kindlasti proovida peale g400, squieri, lp standard-i, ja vintage v100
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Surnud punktist saan mina sarnaselt aru nagu eelnevad postitajad. Mul on üks pill kus 5 aste on konkreetselt surnud ja see häirib päris korralikult.
Mina olen enamus oma pillidest ilma enne käes hoidmata ostnud (kas siis lasknud eesti kaupmeestel asja kohale tuua või tellinud internetist). Ebameeldivalt on mind üllatanud ainult see sama surnud punktiga pill, meeldivalt on üllatanud (see oli ka muidugi ootuspärane) Gibson.
Mina olen enamus oma pillidest ilma enne käes hoidmata ostnud (kas siis lasknud eesti kaupmeestel asja kohale tuua või tellinud internetist). Ebameeldivalt on mind üllatanud ainult see sama surnud punktiga pill, meeldivalt on üllatanud (see oli ka muidugi ootuspärane) Gibson.
Ja kui kellelgil on pakkuda mõnd vasakukäelist elektrikat siis andke teada 
Käisin täna ISmusicus ja Stanfordis.
Kas sii vintage v100 on see mida seal on vasakukäelisena ka?
Muidu täitsa kobe pill aga krt need rohelised häälestamis nupud(no ei oska öelda mis need on) olid küll minu meelest rõvedad.

Muidu täitsa kobe pill aga krt need rohelised häälestamis nupud(no ei oska öelda mis need on) olid küll minu meelest rõvedad.
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
pingutid on nende nimetused..need rohelised asjad....
-
Minu VR100 olid ka, ega mullegi nad väga ei meeldind, niiet vahetasin nad planetwavesi lukustuvate vastu. Hoopis teine värk!ErkoP wrote:Ja kui kellelgil on pakkuda mõnd vasakukäelist elektrikat siis andke teada
Kas oskad öelda, täpselt millised lukustuvad pingutid su Vintagel on ?Blink182ää wrote:Minu VR100 olid ka, ega mullegi nad väga ei meeldind, niiet vahetasin nad planetwavesi lukustuvate vastu. Hoopis teine värk!ErkoP wrote:Ja kui kellelgil on pakkuda mõnd vasakukäelist elektrikat siis andke teada
öö
kas kuskil pole mingit teemat, kus pole kirjas, mis firmad toodavad kvaliteetsemaid/ paremaid bang for buck pille kui teised
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
-
Planet wavesi lukustuvad, need kõige tavalisemad. Vaata thomanist, ei viitsi linki otsida praegu.ailar wrote:Kas oskad öelda, täpselt millised lukustuvad pingutid su Vintagel on ?Blink182ää wrote:Minu VR100 olid ka, ega mullegi nad väga ei meeldind, niiet vahetasin nad planetwavesi lukustuvate vastu. Hoopis teine värk!ErkoP wrote:Ja kui kellelgil on pakkuda mõnd vasakukäelist elektrikat siis andke teada
Mingi 60 euri maksid vms.
Olen siin mõelnud ja kaldun vist ikka Vintage v100 poole (vmisinganes IS-musicus oli
)
Kõla oli minu arust väga hea, pill oli suhteliselt ilus(ei meeldind chrome hardware sunburstil ja tunerid olid kah koledad), tundus hea.
Oskavad siin ehk inimesed midagi veel selle pilli kohta öelda, mis vajaks vahetust ja mis hinnaga(et nagu mis siis pole pillil väga hea)?

Kõla oli minu arust väga hea, pill oli suhteliselt ilus(ei meeldind chrome hardware sunburstil ja tunerid olid kah koledad), tundus hea.
Oskavad siin ehk inimesed midagi veel selle pilli kohta öelda, mis vajaks vahetust ja mis hinnaga(et nagu mis siis pole pillil väga hea)?
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
krt tahtsin öelda, et ei meeldind kuldne hardware, keegi oskab öelda, kas seda vasakukäelist hõbedase hardwarega saab?(ja mis mudel seal IS-is ikkagi on)ErkoP wrote:(ei meeldind chrome hardware sunburstil ja tunerid olid kah koledad)
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
asi on natukene soiku jäänud, aga plaan pill osta ikkagi on, mõtlesin et enne eksameid pilli ei osta, muidu pole kohe üldse võimalik keskenduda õppimisele.
Tahtsin küsida palju läheks maksma muidu lp-le selle pickup switchi lisamine? Tahaks nii strati kui ka lp heli aga mõlemat ei jaksa osta(veel)
Tahtsin küsida palju läheks maksma muidu lp-le selle pickup switchi lisamine? Tahaks nii strati kui ka lp heli aga mõlemat ei jaksa osta(veel)
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
sa mõtled seda coil split'i?ErkoP wrote:asi on natukene soiku jäänud, aga plaan pill osta ikkagi on, mõtlesin et enne eksameid pilli ei osta, muidu pole kohe üldse võimalik keskenduda õppimisele.
justYamaha1 wrote:sa mõtled seda coil split'i?
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
mumeelest saab rhcp ja hendrixi sound-i või siis nn "strati soundi" kätte ka Les Pauli kaelapoolse helipeaga. Kuid üldiselt on nii et kui tahad Strati soundi osta strat ja kui lp soundi osta lp. Lihtsalt ei näe mõtet selle coil spliti lisamisel.
nujh, praegu käis üldse läbi mõte natuke veel oodata/töötada/raha koguda ja mõni odavama otsa gibson osta.Yamaha1 wrote:mumeelest saab rhcp ja hendrixi sound-i või siis nn "strati soundi" kätte ka Les Pauli kaelapoolse helipeaga. Kuid üldiselt on nii et kui tahad Strati soundi osta strat ja kui lp soundi osta lp. Lihtsalt ei näe mõtet selle coil spliti lisamisel.
krt teil paremakäelistel veab, paremakäelise gibsoni saab kätte alla 10 kilo
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15