Korralik vasakukäeline elektrikas

Erinevate firmade pillid
ErkoP

Re: Korralik vasakukäeline elektrikas

Post by ErkoP »

nii, täna siis kitarre proovima.
öelge mis pille võiks kindlasti proovida peale g400, squieri, lp standard-i, ja vintage v100
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
jd_

Post by jd_ »

Surnud punktist saan mina sarnaselt aru nagu eelnevad postitajad. Mul on üks pill kus 5 aste on konkreetselt surnud ja see häirib päris korralikult.

Mina olen enamus oma pillidest ilma enne käes hoidmata ostnud (kas siis lasknud eesti kaupmeestel asja kohale tuua või tellinud internetist). Ebameeldivalt on mind üllatanud ainult see sama surnud punktiga pill, meeldivalt on üllatanud (see oli ka muidugi ootuspärane) Gibson.
ErkoP

Post by ErkoP »

Ja kui kellelgil on pakkuda mõnd vasakukäelist elektrikat siis andke teada :D

Käisin täna ISmusicus ja Stanfordis.

Kas sii vintage v100 on see mida seal on vasakukäelisena ka?
Muidu täitsa kobe pill aga krt need rohelised häälestamis nupud(no ei oska öelda mis need on) olid küll minu meelest rõvedad.
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Tegelane

Post by Tegelane »

pingutid on nende nimetused..need rohelised asjad....
Blink182ää

Post by Blink182ää »

ErkoP wrote:Ja kui kellelgil on pakkuda mõnd vasakukäelist elektrikat siis andke teada :D

Muidu täitsa kobe pill aga krt need rohelised häälestamis nupud(no ei oska öelda mis need on) olid küll minu meelest rõvedad.
Minu VR100 olid ka, ega mullegi nad väga ei meeldind, niiet vahetasin nad planetwavesi lukustuvate vastu. Hoopis teine värk!
ailar

Post by ailar »

Blink182ää wrote:
ErkoP wrote:Ja kui kellelgil on pakkuda mõnd vasakukäelist elektrikat siis andke teada :D

Minu VR100 olid ka, ega mullegi nad väga ei meeldind, niiet vahetasin nad planetwavesi lukustuvate vastu. Hoopis teine värk!
Kas oskad öelda, täpselt millised lukustuvad pingutid su Vintagel on ?
öö
ErkoP

Post by ErkoP »

kas kuskil pole mingit teemat, kus pole kirjas, mis firmad toodavad kvaliteetsemaid/ paremaid bang for buck pille kui teised
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Blink182ää

Post by Blink182ää »

ailar wrote:
Blink182ää wrote:

Kas oskad öelda, täpselt millised lukustuvad pingutid su Vintagel on ?
Planet wavesi lukustuvad, need kõige tavalisemad. Vaata thomanist, ei viitsi linki otsida praegu.
Mingi 60 euri maksid vms.
ErkoP

Post by ErkoP »

Olen siin mõelnud ja kaldun vist ikka Vintage v100 poole (vmisinganes IS-musicus oli :D)
Kõla oli minu arust väga hea, pill oli suhteliselt ilus(ei meeldind chrome hardware sunburstil ja tunerid olid kah koledad), tundus hea.
Oskavad siin ehk inimesed midagi veel selle pilli kohta öelda, mis vajaks vahetust ja mis hinnaga(et nagu mis siis pole pillil väga hea)?
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
ErkoP

Post by ErkoP »

ErkoP wrote:(ei meeldind chrome hardware sunburstil ja tunerid olid kah koledad)
krt tahtsin öelda, et ei meeldind kuldne hardware, keegi oskab öelda, kas seda vasakukäelist hõbedase hardwarega saab?(ja mis mudel seal IS-is ikkagi on)
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
ErkoP

Post by ErkoP »

asi on natukene soiku jäänud, aga plaan pill osta ikkagi on, mõtlesin et enne eksameid pilli ei osta, muidu pole kohe üldse võimalik keskenduda õppimisele.
Tahtsin küsida palju läheks maksma muidu lp-le selle pickup switchi lisamine? Tahaks nii strati kui ka lp heli aga mõlemat ei jaksa osta(veel)
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha1

Post by Yamaha1 »

ErkoP wrote:asi on natukene soiku jäänud, aga plaan pill osta ikkagi on, mõtlesin et enne eksameid pilli ei osta, muidu pole kohe üldse võimalik keskenduda õppimisele.
Tahtsin küsida palju läheks maksma muidu lp-le selle pickup switchi lisamine? Tahaks nii strati kui ka lp heli aga mõlemat ei jaksa osta(veel)
sa mõtled seda coil split'i?
Epiphone LP Standard->Yamaha häälestaja->Rocktron Tri-Wah->Boss MT-2->Roland Microcube
Yamaha fg-411(akustiline)
Casio süntekas

8)
Image
ErkoP

Post by ErkoP »

Yamaha1 wrote:sa mõtled seda coil split'i?
just
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Yamaha1

Post by Yamaha1 »

mumeelest saab rhcp ja hendrixi sound-i või siis nn "strati soundi" kätte ka Les Pauli kaelapoolse helipeaga. Kuid üldiselt on nii et kui tahad Strati soundi osta strat ja kui lp soundi osta lp. Lihtsalt ei näe mõtet selle coil spliti lisamisel.
Epiphone LP Standard->Yamaha häälestaja->Rocktron Tri-Wah->Boss MT-2->Roland Microcube
Yamaha fg-411(akustiline)
Casio süntekas

8)
Image
ErkoP

Post by ErkoP »

Yamaha1 wrote:mumeelest saab rhcp ja hendrixi sound-i või siis nn "strati soundi" kätte ka Les Pauli kaelapoolse helipeaga. Kuid üldiselt on nii et kui tahad Strati soundi osta strat ja kui lp soundi osta lp. Lihtsalt ei näe mõtet selle coil spliti lisamisel.
nujh, praegu käis üldse läbi mõte natuke veel oodata/töötada/raha koguda ja mõni odavama otsa gibson osta.
krt teil paremakäelistel veab, paremakäelise gibsoni saab kätte alla 10 kilo
Yamaha CG-131S
Yamaha Pacifica 112L
Vox VT15
Locked