mis keeled sunnyle panna ?
mis keeled sunnyle panna ?
mul sunny crystali jural läx keel katki ja mõtlesin kõik paremate vastu vahetada et äkki annab sellest juustust ka veits paremat heli välja pigistada mis keeli soovitate panna ??
- liivainimene
Helipead ei ole mõtet väga kallist osta, kerepuit on paras **** nagunii ja seega tapab hea helipea tooni ära nagu naksti. Natuke parema heli ju saaks, aga sunny pole seda väärt.
Uued keeled ei anna soundis nii märgatavat muutust (mingi küll, aga mitte midagi erilist. Keeltest muidu soovitaks näiteks d'addariosid, need on suht kvaliteetsed. GHS'ide üle on viimasel ajal nurinat olnud, mingi partii tuli Eestisse roostetanult, aga minul on GHS custom light boomerid ja pole viga midagi, roostes ei ole ega midagi.
Uued keeled ei anna soundis nii märgatavat muutust (mingi küll, aga mitte midagi erilist. Keeltest muidu soovitaks näiteks d'addariosid, need on suht kvaliteetsed. GHS'ide üle on viimasel ajal nurinat olnud, mingi partii tuli Eestisse roostetanult, aga minul on GHS custom light boomerid ja pole viga midagi, roostes ei ole ega midagi.
Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Ma kasutan hetkel GHS keeli nii mandoliinil, elektrikitarril (.11) kui akustilisel (.12), ja pole seni nurisemiseks põhjust olnud. D'Addario omi olen ka proovinud, ja tunduvad samuti kvaliteetsed, aga kuidagi olen GHS-i peale pidama jäänud.
Vastuseks algsele küsimusele siis - suurt vahet ei ole, mis keeled panna.
Vastuseks algsele küsimusele siis - suurt vahet ei ole, mis keeled panna.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
ok tänud vastuste eest...aga siis yx kysimus veel ei hakka selle pärast uut teemat tegema et kuidas häälestate enda elektrikaid...mina olen senimaani pannud ylemikuga 3,5 peale kitarrist juhtme arvuti mikkrisisendisse ja siis selle programmiga ap guitar tuner paika pannud on see õige või vale ??
Last edited by -allukas- on 01 Apr 2006, 14:54, edited 1 time in total.
- liivainimene
Kui arvuti on käepärast, siis AP Tuneriga, muidu kas häälestajaga, või kui seda ka pole, siis kõrva järgi.
AP Tuner on väga asjalik programm. Lihtne kasutada, saab kergesti uusi häälestusi lisada ja tundub ka piisavalt täpne olevat.
AP Tuner on väga asjalik programm. Lihtne kasutada, saab kergesti uusi häälestusi lisada ja tundub ka piisavalt täpne olevat.
Ma pole küll tähele pannud, et AP Tuner kitarri kõrgemale häälestaks.
Kui väljas on külm ilm, võivad keeled sellest veidi rohkem pingulduda.
Kas kitarr iseenesest on hääles veel, või on osad keeled rohkem häälest ära, kui teised?
Kui väljas on külm ilm, võivad keeled sellest veidi rohkem pingulduda.
Kas kitarr iseenesest on hääles veel, või on osad keeled rohkem häälest ära, kui teised?