mis keeled sunnyle panna ?

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
-allukas-

mis keeled sunnyle panna ?

Post by -allukas- »

mul sunny crystali jural läx keel katki ja mõtlesin kõik paremate vastu vahetada et äkki annab sellest juustust ka veits paremat heli välja pigistada mis keeli soovitate panna ??
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Heh . Seal on tehasepask peal alguses . Ma soovitaks näiteks Yamaha Electric Guitar Strings 0.10 (suurusega). Ise kasutan ka neid aga mis neil ikka nii suur vahe on .
haandi
Moderaator

Post by haandi »

ma vaatasin algul, et krissu on jälle uue teema teinud
:P
Ära möödu mu'st lähedalt
holger15

Post by holger15 »

haandi wrote:ma vaatasin algul, et krissu on jälle uue teema teinud
:P
Sinu mälus on ta legend surematu :wink:
seesamune
-allukas-

Post by -allukas- »

ja yx kysimus veel et kas on mõtet tal mõni helipea ära vahetada parema vastu ??
liivainimene

Post by liivainimene »

Helipead ei ole mõtet väga kallist osta, kerepuit on paras **** nagunii ja seega tapab hea helipea tooni ära nagu naksti. Natuke parema heli ju saaks, aga sunny pole seda väärt.
Uued keeled ei anna soundis nii märgatavat muutust (mingi küll, aga mitte midagi erilist. Keeltest muidu soovitaks näiteks d'addariosid, need on suht kvaliteetsed. GHS'ide üle on viimasel ajal nurinat olnud, mingi partii tuli Eestisse roostetanult, aga minul on GHS custom light boomerid ja pole viga midagi, roostes ei ole ega midagi.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ma kasutan hetkel GHS keeli nii mandoliinil, elektrikitarril (.11) kui akustilisel (.12), ja pole seni nurisemiseks põhjust olnud. D'Addario omi olen ka proovinud, ja tunduvad samuti kvaliteetsed, aga kuidagi olen GHS-i peale pidama jäänud.

Vastuseks algsele küsimusele siis - suurt vahet ei ole, mis keeled panna.
It's a well-known fact that 100% of people who sell their Telecasters, die.
-allukas-

Post by -allukas- »

ok tänud vastuste eest...aga siis yx kysimus veel ei hakka selle pärast uut teemat tegema et kuidas häälestate enda elektrikaid...mina olen senimaani pannud ylemikuga 3,5 peale kitarrist juhtme arvuti mikkrisisendisse ja siis selle programmiga ap guitar tuner paika pannud on see õige või vale ??
Last edited by -allukas- on 01 Apr 2006, 14:54, edited 1 time in total.
liivainimene

Post by liivainimene »

Mina lasen ka APTuner 3-ga, pole raatsinud 400-500 eeki häälestaja eest välja käia. Sellega saab suht täpselt häälestada.

Squier Affinity Strat/Ibanez ARC300(Swineshead) > Jackhammer > Echohead > H&K Edition Blue 60-R + SKV FFS
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Kuulmise järgi :D
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Kui arvuti on käepärast, siis AP Tuneriga, muidu kas häälestajaga, või kui seda ka pole, siis kõrva järgi.

AP Tuner on väga asjalik programm. Lihtne kasutada, saab kergesti uusi häälestusi lisada ja tundub ka piisavalt täpne olevat.
-allukas-

Post by -allukas- »

aga sellel ap guitar tuneril on vasakul erinevad häälestused mille jaox need on seal ?? ma olen selle E järgi häälestand kogu aeg tundub kõige õigem.
haandi
Moderaator

Post by haandi »

ma avastasin ükspäev, et mu võimul on ka häälestaja peal :P nüüd panen sellega häälde, enne panin selle sama AP tuneriga, päris hea programm tundus
Ära möödu mu'st lähedalt
haandi
Moderaator

Post by haandi »

Faded wrote:Kui arvuti on käepärast, siis AP Tuneriga tundub ka piisavalt täpne olevat.

kas mitte natuke kõrgem ei ole, alati kui ma kitarritundi lähen on mu kitarr õpetaja omast kõrgem :roll:
Ära möödu mu'st lähedalt
Faded
Moderaator

Post by Faded »

Ma pole küll tähele pannud, et AP Tuner kitarri kõrgemale häälestaks.

Kui väljas on külm ilm, võivad keeled sellest veidi rohkem pingulduda.
Kas kitarr iseenesest on hääles veel, või on osad keeled rohkem häälest ära, kui teised?
Locked