Kitarri värvimine.

Teemad kitarri ehitamisest, -parandamisest, -timmimisest, võimendid, plokid
served

Post by served »

aga mis eesmärgil sa pilli värvid?? Sa ei saa ju seda kuidagi paremaks teha? Ja kui sa tegelikult ei taha ju sealt korralikumat tulemust välja pingutada, siis las asi jääb.
Angel of Death

Post by Angel of Death »

võibolla teeb lihtsalt huvi ning kogemuste pärast? kui ta ise ütles ju et tal pillist poogen ning see on mingi pask, siis las teeb mis tahab...normaalset raha selle eest tagasi niikuinii ei saa, eks? :wink:
AXYB

Post by AXYB »

Angel of Death wrote:võibolla teeb lihtsalt huvi ning kogemuste pärast? kui ta ise ütles ju et tal pillist poogen ning see on mingi pask, siis las teeb mis tahab...normaalset raha selle eest tagasi niikuinii ei saa, eks? :wink:
täpselt nii ta on..no täitsa ära ka rikkuda ei taha, sest vaja mängida ikka aga kui kunagi müüma hakkaksin sis ega keefi selle eest enam raha ei maksaks..
served

Post by served »

võta siis jupp lauda :D lihvi, kirjuta peale kitarr, tõmba värv peale ja imetle sest väärtused pmts samad,aga vähemalt tead et kui väga metsa läks siis ei rikkunud pilli vähemalt ära :wink:
Andre
Moderaator

Post by Andre »

AXYB wrote:
Angel of Death wrote:võibolla teeb lihtsalt huvi ning kogemuste pärast? kui ta ise ütles ju et tal pillist poogen ning see on mingi pask, siis las teeb mis tahab...normaalset raha selle eest tagasi niikuinii ei saa, eks? :wink:
täpselt nii ta on..no täitsa ära ka rikkuda ei taha, sest vaja mängida ikka aga kui kunagi müüma hakkaksin sis ega keefi selle eest enam raha ei maksaks..
ei usu et sa selle ära rikud kui sa värvid sellises kohas oma kidra kus ei ole üldse tolmu ega sellist asja see jätab pärast kidra muidu mingisuguseks songermaniks.. Värvi kuskil värvi töökojas. Ostad omale värvi jne.. kui tahad mitut värvi siis on asi ju poole raskem..sest sa pead ootama kuni teine värv ära kuivab ja siis saad teise panna alles..
Laur.

Post by Laur. »

Ammu on olnud mõte teha kitarrile mingi kujundi moodi asi peale(värv tõenäoliselt, kleeps pole nii hea) aga pole aega ega julgust. Kuna mõtted liiguvad uue pilli poole siis ei taha seda ära ka rikkuda. Pill ise on Yamaha EG 112, must, valge pg. Kui tasakesi pintsliga maalida siis ei tohiks väga ära tappa. Aga isegi ülihästi tehtud töö kahandab pilli hinda(kindlasti?) ja seni on jäänud tegemata.
http://llaurits.wordpress.com
hufuufer ät gmail punkt com
mty
Moderaator

Post by mty »

ma ei usu et kahandab, ma arvan et just makstakse peale, kui just mingi 10 aastat mängind vend omale ei osta ja väheke viltu sellele ei vaata. a kui mingi algaja ostab siis on jumala poogen, peaasi et odav on ja hellü teeb, kaunis pilt on plussiks pigem, muidugi kui on sitasti värvitud või mingi mõttetu kolp sinna peale tehtud siis on saaast küll. ja kahandabki. ma usun et kõik on suhteline.
"You wear it very well." ; "What?" ; "You wear it very well, now play like a fucking musician"
Andre
Moderaator

Post by Andre »

Et kuiads su värvimine jääb? Värvid? See kidra pole ju mingi imepill ka ju. SINI-MUST-VALGE oleks perfektos. Eks me ootame 8)
AXYB

Post by AXYB »

Ämm, et värvida selle jaoks peab linna värvi ostma minema ja see on suureks probleemiks mul, sest ma ei viitsi lihtsalt linna minna. :D
Aga kui ma millalgi siiski satun sinna sis ostan kül värvi ära...
served

Post by served »

3-e sõnaga: ta ei värvi.

Paistab et algne tuhin üle ;) endal olid ka hullud plaanid alguses aga see on ikka tõeline piin ja odav pole ka kohe üldse mitte.
AXYB

Post by AXYB »

served wrote:3-e sõnaga: ta ei värvi.

Paistab et algne tuhin üle ;) endal olid ka hullud plaanid alguses aga see on ikka tõeline piin ja odav pole ka kohe üldse mitte.
No...kas just algne tuhin..ega am ei kavatsenudki kohe värvima hakata tahtsin teada, et kas üldse saab enda kätega teha sellist asja...
Aga jah... kui see tõesti kallis lõbu on sis arvatavasti jääb ära..
Locked