Küsimus siis selles, et kas kitarri nailon keeled võib vahetada metallist keelte vastu? Kitarriks Williams W-1010...
Tahan vahetada, kuna metallist keeled kõlavad paremini minu kõrvale
Kui sa tahad, et su kitarr mängitav oleks, tuleks jääda ikka nailonkeelte peale.
"Miks see kuradi võim viliseb, mul on kõik nupud ju põhjas!"
Helimeeste moto:"Käib töö ja vile koos"
Black metal on sigahale
Selline asi nagu google on olemas, kasuta seda. Give them everything, and take from them, nothing!
Kui kitarr on loodud nailon keelte jaoks siis metall keelte peale panemine võib pilli rikkuda, paigast ära ajad vms. Pidavat olema nii steel kui nailon keeltega kidrade ehitused erinevad.
Kui eksin parandage, aga minu kõrvust selline jutt läbi käis kord.
klassikalistel pilldel (enamuses) ei ole trussrodi kaela sees. pannes akustilisele pillile peale metallkeeled, mis mõistagi avaldavad rohkem pinget kaelale, tõmbab kael lihtsalt liiga nõgusaks ära ning võib silla pilli küljest lahti kangutada
Epiphone LP Special II - Boss DS-2 - HB ga5
Ibanez V70CE
Sakura akust / ülevärvitud ning nokitud
On olemas Rotosound CL5 "metallist" keeled, mida võib klassikalise kitarri peal kasutada.
rotosound.com wrote:
Grade 1 ‘Silk n’ Steel’ guitar strings are manufactured to a medium characteristic specifically designed for fingerstyle playing. The wound strings are Silver Plated Copper on a Nylon and Steel Core and the plain strings are high quality plated Steel.
Mul on sama kitarr ja see pole mõeldud metall keelte jaoks. Vähemalt tavaliste. Rebib kaela lõhki vms kuna trussrodi selles pole. Nendest keeltest mis darkcity soovitas pole ennem kuulnudki.
Epiphone Les Paul Custom Ebony, Williams W-1010, Marshall GV2, Vox V845 Wah-wah, VOX AD50VT
Kael peab esimese kuu vastu, samal ajal kui kere mõrandeb ja roop tuleb küljest ära ja kaela tapp võib sisse langeda. Seega, pole mõtet proovimist, ainuke tulemus on see, et kitarri lõhud ära.