kitarri õpetamine 6 aastasele
kitarri õpetamine 6 aastasele
Mul on üks 6 aasane sõber kes on väga vaimustuses mu kitarrimängust ja üritab ise ka kõigest jõust mängida. Ma siis mõtlesin et võiks talle õpeada natuke, aga ei tea kust alustada. Duuridest ilmselt pole veel mõtet temaga rääkida. Äkki siis mingit lihtsamat viisijuppi ühel keelel (rongisõit, juba linnukese vm.). Või äkki peaks laskma tal lihtsalt tühjalt raiuda et las aeg teeb oma töö...ma ei tea. Kas kellegil on kogemusi väikeste lastega.
mati wrote:just! ma tegelikult jõudsin juba osta väikese nailonkeeltega kitarri mis maksis 900 krooni, arvan et see peaks sobima talle
jah mingi 2/4 pill osta tüübile, mätlikul on üks õpik kitarri aabits, kus võid tüübile esimese 10 lk harjutusi õpetada, ja sateakorde saab ka õpetada näiteks A, E D palasid
Re: kitarri õpetamine 6 aastasele
Et selles suhtes et mul endal muusikakooli tööst on kyll kogemusi väikeste jõmmidega, ja noh saavad hakakama kyll, aga mingi 6 aastasega õpid poolaastas ala 5-6 meloodiat selgeks. Enamasti põksud sepapoisid hiiretips, juba liinukesed jne selliseid lihtsaid lastelaulemati wrote:Mul on üks 6 aasane sõber kes on väga vaimustuses mu kitarrimängust ja üritab ise ka kõigest jõust mängida. Ma siis mõtlesin et võiks talle õpeada natuke, aga ei tea kust alustada. Duuridest ilmselt pole veel mõtet temaga rääkida. Äkki siis mingit lihtsamat viisijuppi ühel keelel (rongisõit, juba linnukese vm.). Või äkki peaks laskma tal lihtsalt tühjalt raiuda et las aeg teeb oma töö...ma ei tea. Kas kellegil on kogemusi väikeste lastega.
- karlapoiss
mida varem mängima hakata seda parem 

Sellele 900 eegisile kidrale osta kindlasti uued keeled peale ja häälesta pidevalt, et püsima enamvähem jääks... muidu pole sellega midagi teha.. 

- Flegmatica
Epiphone G400
Marshall MG10
Marshall Jackhammer
Marshall MG10
Marshall Jackhammer